Connect with us

technokrata

Interaktív városvezetés Amerikában

Kütyük

Interaktív városvezetés Amerikában

Csaknem egymilliónyian használhatják a Plumtree City portálját.

Calgary a közelmúltban vezette be a Plumtree Portál megoldását lakói számára. A város vezetése, a gyors fejlődés miatt úgy határozott, hogy központosítania és webesítenie kell szolgáltatásait, és rugalmasabbá kell tennie a városi hivatalnokok és a polgárok közti együttműködést. A portálon a helyiek gyorsan és könnyedén folyamodhatnak építési engedélyhez, kérhetnek és meghosszabbíthatnak kutyatartási engedélyt, jelentkezhetnek a város által indított sportcsapatokba és művészeti körökbe, kereshetnek számos városi adatbázisban (munkalehetőségek, földhivatali bejegyzések, események, szórakozás stb.). A portál a fogyatékossággal élők, a látás-, hallás- és mozgássérültek számára is megkönnyíti a hivatali ügyek intézését. Számos hasznos funkciója és a hivatali munka meggyorsítása mellett a költségek lefaragásában is jelentős szerepe van a város-portálnak.

Calgary a jövőben szeretné még tovább fejleszteni város-portálját, további alkalmazások beépítésével. A fejlesztők jelenleg olyan fórumok létrehozásán dolgoznak, ahol a lakók és a város vezetése megvitathatják a városi beruházások, például a főutca kiszélesítésének kérdéseit.

Ezen igények kielégítésére a Plumtree Portál ideális választás. Egy olyan új portál technológiáról van szó, melynek fő funkciója a nagyvállalati/intézményi informatikai rendszerek integrálása a felhasználók egyedi igényeire összpontosítva.

A Plumtree Vállalati Portál kizárólagos magyarországi forgalmazója az Elender Üzleti Kommunikáció.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek