Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss információk az Orange SPV2-ről

Kütyük

Friss információk az Orange SPV2-ről

Az Orange francia weboldalán friss információk jelentek meg a sokak által várva várt Orange SPV2-ről, melyről immár tudni lehet, hogy Smartphone 2002 operációs rendszerrel fog rendelkezni, és Bluetooth kompatibilis lesz.

Korábban számos pletykát lehetett hallani azzal kapcsolatban, hogy az Orange SPV2 a legújabb Microsoft mobil operációs rendszerre, a Windows Mobile 2003 for Smartphone-ra fog épülni, most viszont már biztosra vehető, hogy az újdonság lelke az eggyel korábbi Smartphone szoftver lesz. Érdekesség, hogy bár a Smartphone 2002 alaphelyzetben nem támogatja a Bluetooth szabványt, az Orange SPV2 mégis kompatibilis lesz ezen vezeték nélküli hálózati technológiával.

Különböző források tudni vélik, hogy a legújabb Orange készülék a tajvani székhelyű HTC Voyager nevezetű referencia modelljére fog épülni, ami tulajdonképpen egy frissített verziója annak a Tanager referencia modellnek, mely az Orange SPV E100 alapját képezi. Az Orange SPV2-ről ezenkívül tudni lehet, hogy 120 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, 24 milliméter vastag, illetve 130 gramm tömegű lesz.

A hivatalosan szeptember 1-én bemutatkozó, háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Orange SPV2 16 bites színmélységű TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, GPRS (4+1 időrés) kompatibilis, képes a multimédiás üzenetek küldésére és fogadására, valamint segítségével Java alkalmazások is letölthetők, illetve futtathatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés