Connect with us

technokrata

Friss információk az Orange SPV2-ről

Kütyük

Friss információk az Orange SPV2-ről

Az Orange francia weboldalán friss információk jelentek meg a sokak által várva várt Orange SPV2-ről, melyről immár tudni lehet, hogy Smartphone 2002 operációs rendszerrel fog rendelkezni, és Bluetooth kompatibilis lesz.

Korábban számos pletykát lehetett hallani azzal kapcsolatban, hogy az Orange SPV2 a legújabb Microsoft mobil operációs rendszerre, a Windows Mobile 2003 for Smartphone-ra fog épülni, most viszont már biztosra vehető, hogy az újdonság lelke az eggyel korábbi Smartphone szoftver lesz. Érdekesség, hogy bár a Smartphone 2002 alaphelyzetben nem támogatja a Bluetooth szabványt, az Orange SPV2 mégis kompatibilis lesz ezen vezeték nélküli hálózati technológiával.

Különböző források tudni vélik, hogy a legújabb Orange készülék a tajvani székhelyű HTC Voyager nevezetű referencia modelljére fog épülni, ami tulajdonképpen egy frissített verziója annak a Tanager referencia modellnek, mely az Orange SPV E100 alapját képezi. Az Orange SPV2-ről ezenkívül tudni lehet, hogy 120 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, 24 milliméter vastag, illetve 130 gramm tömegű lesz.

A hivatalosan szeptember 1-én bemutatkozó, háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Orange SPV2 16 bites színmélységű TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, GPRS (4+1 időrés) kompatibilis, képes a multimédiás üzenetek küldésére és fogadására, valamint segítségével Java alkalmazások is letölthetők, illetve futtathatók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek