Connect with us

technokrata

Ezentúl mobiltelefonról használható a 777mobil népszerű szolgáltatása

Kütyük

Ezentúl mobiltelefonról használható a 777mobil népszerű szolgáltatása

A Westel augusztus 18-tól újabb népszerű megoldással, a WAP-os SMS küldéssel bővíti a 777mobil portál szolgáltatásválasztékát, a hazai mobilszolgáltatók közül egyedüliként kínálva ilyen lehetőséget.

Az eddig internetes felületen elérhető üzenetküldés a westelesek számára ezentúl valóban mobil szolgáltatásként vehető igénybe és napi 15 SMS mindössze az adatforgalmi díj ellenében továbbítható vele bármely hazai mobilhálózatba.

Augusztustól a 777mobil népszerű SMS küldő szolgáltatása valódi mobilszolgáltatásként az internet helyett minden westeles számára mobiltelefonon, azon belül WAP-on keresztül érhető majd el, ezzel biztosítva a gyors és azonnali hozzáférést. A WAP-os SMS küldés saját Westel kártyával használható és a regisztrációt követően a rendszer azonosítja a felhasználót, így ezentúl bejelentkezésre sincs szükség annak eléréséhez. A saját Westel kártyával regisztrált felhasználók az eddig interneten elérhető funkciók mindegyikét változás nélkül vehetik igénybe, azaz 777mobilos telefonkönyvük és SMS archívumuk WAP-on keresztül változatlanul rendelkezésre áll majd.

A WAP-os SMS küldés legelőnyösebben GPRS hozzáféréssel vehető igénybe. A gyors csomagkapcsolt adatátviteli megoldást megfelelő készülékkel ma már a Westel több mint 3,5 millió ügyfele, azaz havidíjasok és Domino kártyások egyaránt elérhetik, ráadásul a több különböző GPRS díjcsomag február óta jelentős kedvezménnyel vehető igénybe. A szolgáltatás igénybevételét megkönnyíti, hogy a Westelnél jelenleg forgalmazott készülékek több mint 80 százaléka már alkalmas az új és legkedvezőbb WAP elérést biztosító GPRS használatára.

A SMS küldés mobillá tétele mellett a 777mobil internet oldalán keresztül elérhető többi szolgáltatás, így pl. az MMS és oplogó szerkesztő vagy a 777westel mail augusztus 18-át követően is változatlan feltételekkel vehető igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle