Connect with us

technokrata

Két új nagy tudású mobilt jelentett be az LG

Kütyük

Két új nagy tudású mobilt jelentett be az LG

Az egyik legdinamikusabban fejlődő mobiltelefon gyártó cég, az LG Electronics olyan vadonatúj harmadik generációs mobil készülékekkel rukkolt elő, melyek segítségével akár egyórányi videofelvétel is készíthető, ami az LG munkatársainak elmondása szerint a maga nemében mindenképp rekordnak számít.

Az LG-SV130, illetve LG-KV1300 típusjelzésű újdonságok ezenkívül a tekintetben is egyedülállónak bizonyulnak, hogy a mobilpiacon jelen pillanatban bennük található meg a legnagyobb méretű, konkrétan 96 MB-os integrált memória.

A dél-koreai székhelyű gyártó két új mobiltelefonja természetesen beépített digitális fényképezőgéppel is fel van szerelve, még pedig nem is akármilyennel, hanem olyannal, mely akár négyszeres digitális zoomra is képes, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy a mobil tulajdonosoknak lehetőségük nyílik a fényképezés számos paraméterének manuális beállítására.

Mindkét új LG modellben egy-egy 300 ezer pixeles felbontással rendelkező integrált digitális fényképezőgép kapott helyet. Az új készülékekkel lehetőség nyílik állóképek, sorozatfelvételek, valamint hanggal megspékelt videoanyagok rögzítésére, az időzítési, illetve képszerkesztési funkciók pedig már csak a habot jelentik a tortán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek