Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb nagy tudású mobil az NTT DoCoMo kínálatában

Kütyük

Újabb nagy tudású mobil az NTT DoCoMo kínálatában

Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy megkezdte mindeddig legvékonyabb, 505i sorozatú továbbfejlesztett i-mode kompatbilis 2G készüléke, a P505i forgalmazását.

A széthajtható kialakítással rendelkező parányi telefon alaphelyzetben mindössze 19,9 milliméter vastag. A P505i egy igazi high-end kategóriás mobiltelefon, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy mind kívül, mind belül el van látva egy-egy integrált digitális fényképezőgéppel. Mindkét kamera alkalmas hagyományos fényképek, maximálisan húsz darab sorozatfelvétel, valamint legfeljebb tíz másodperc időtartamú, hanggal ellátott videoanyagok rögzítésére. A készülék saját memóriájában 21 videoklipet, a gyárilag a telefon mellé csomagolt miniSD memóriakártyán pedig 75 videoklipet lehet eltárolni, és érdekesség, hogy lehetőség nyílik a sorozatfelvételekből, illetve mozgóképekből történő fényképmentésre.

A széthajtható P505i csuklópontján helyet kapott egy speciális hívásfogadó gomb, melyet megnyomva a készülék automatikusan szétnyílik, és máris el lehet kezdeni a beszélgetést. Mondanom sem kell, hogy az NTT DoCoMo újdonságának belső színes TFT (Thin Film Transistor) kijelzője nagy felbontással (240 x 320) rendelkezik, az pedig már csak hab a tortán, hogy a készülék 1,1 colos képátlóval rendelkező külső kijelzője is több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

Az összecsukott állapotban mindössze 100x50x19,9 milliméteres méretekkel rendelkező P505i a mérlegen egész pontosan 115 grammot nyom. A készülék készenléti, illetve beszélgetési ideje 540 óra, illetve 140 perc.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés