Connect with us

technokrata

Vodafone öbölátúszás a hétvégén

Kütyük

Vodafone öbölátúszás a hétvégén

A Vodafone az egészséges életmód szellemében az idei nyártól a vízi sportoknak is nagyobb figyelmet szentel Magyarországon.

A mobilszolgáltató számos sportprogram kiemelt partnereként jelenik meg a magyar tavak környékén.

A Magyar Marathon Klubbal együttműködve augusztus 10-én, vasárnap kerül sor Balatonfüred és Tihany között a Vodafone Öbölátúszásra. Az előrejelzések szerint az időjárás megfelelő lesz egy jó hangulatú verseny lebonyolítására, így a szervezők rekordlétszámra számíthatnak. A verseny a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium Sport 25 eseménysorozatának egyik állomása ahol Olimpiai Ötpróba pontok is szerezhetők, valamint a Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány támogatását is élvezi.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Balatonfüredi Probio Strand ad otthont a rendezvénynek, ahol 9 órától folyamatosan 13:30-ig várják az úszókat. A Tihanyi kikötő melletti Strand fogadja azokat, akik teljesítették a 3,6 kilométert.

Akinek a részvétel a fontos, nem az időeredmény, azoknak javasolja a Klub, hogy a hosszabb sorban állás elkerülése érdekében csak 12 óra után jöjjenek nevezni. Az úszókat több csatornán át engedik be a vízbe, a várakozási idő ezzel is jelentősen csökkeni fog.

Díjazzák az abszolút I-III. férfi és női helyezettet, ezenkívül díjazzák a korosztályokat 20 év felett 5 évenként, és a 4 főből álló céges és baráti csapatok győzteseit. 12 órakor indul az a futam, amelyen a legjobb magyar hosszútávúszók minden eddiginél magasabb létszámmal vesznek részt. A “profi futam” célja a Wesselényi vándorserleg elnyerése.
A korosztályos versenyek eredményhirdetésére a füredi mólón 15.30-kor kerül sor, számos értékes nyereménnyel. Célba érkezéskor a szervezők minden résztvevőt egy emblémázott pólóval ajándékoznak meg.

Nevezni a helyszínen 8 órától egészen az utolsó rajtig lehet, illetve előző nap, szombaton ugyanott 10 órától 18 óráig.

A nagy megmérettetésre a Vodafone Öbölátúszás előtti nap az Almádi Strandátúszáson melegíthetnek be az úszók, mintegy 2 km-es táv teljesítésével. A verseny 14 órakor rajtol az almádi Budatava Strandról.

Az időjárás és a vízhőmérséklet felől érdeklődni a 367-3234-es, illetve a 70/315-0505-ös, 70/383-6570-es, 70/383-6670-es, 70/383-6770-es, 70/383-6870-es telefonszámokon lehet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek