Connect with us

technokrata

Vodafone Internet Plusz

Kütyük

Vodafone Internet Plusz

A Vodafone az egy éve bevezetett GPRS szolgáltatását tovább tökéletesíti, s a Vodafone Internet Plusz segítségével olyan elérést biztosít az ügyfelei számára, amely a sebességet jelentősen megnöveli.

A szolgáltatás nemcsak a hazai, hanem a külföldi GPRS hálózatokból is elérhető.

A 2002 júliusában indított GPRS alapú szolgáltatások a mai napig óriási sikernek örvendenek a Vodafone-nál, s több tízezer ügyfél veszi igénybe a mobil Internetet és az ingyenes Vodafone Mail-t is.

A mobilszolgáltató úgy döntött, hogy a felhasználói igények kielégítése érdekében további adatátviteli sebesség növekedést biztosít az Internet szolgáltatás eléréséhez. A Vodafone Internet Plusz egy Magyarországon egyedülálló hálózati megoldás, amely jelentős adatátviteli sebesség növekedést biztosít böngészés, E-mail küldés/fogadás vagy éppen egy fájl letöltéséhez.

A felhasználók az Internet felgyorsulása mellett az átvitt adatmennyiség csökkenését is tapasztalják, ami egyúttal költségmegtakarítást jelenthet forgalom alapú számlázás esetén. A Vodafone Internet Plusz minden Vodafone Internet felhasználó számára elérhető, amely magában foglal egy ingyenes szoftvert, amelyet a Vodafone weboldaláról lehet letölteni, s a számítógépre telepítés után a program automatikusan elindul az Internethez való kapcsolódás során.

A Vodafone egy független szervezetet, a TÜV-öt kérte fel összehasonlító mérés elvégzésére, amelynek lapján a Vodafone Internet Plusz megoldás legalább 63 százalékkal gyorsabbnak bizonyult, mint a többi magyarországi mobilszolgáltató által nyújtott GPRS Internet hozzáférés.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek