Connect with us

technokrata

Internet a fotelből – Freedomland

Kütyük

Internet a fotelből – Freedomland

Magyarországon kereskedelmi forgalomba került az első, teljeskörűen magyarított Internet TV (Freedomland Netbox), amellyel egy egyszerű televízió készüléken keresztül is elérhetővé válik az internetes tartalmak olvasása, valamint kommunikációs képességei révén (e-mail, fax, SMS, hangrögzítő) a család egyik központi kapcsolattartó rendszerévé válhat.

Ezen technológia lehetővé teszi, hogy a TV-re és egy telefonvonalra csatlakozva az ügyfelek PC megvásárlása nélkül érhessék el az Internetet egy PC árának (és nem utolsósorban a sokakat elriasztó informatikai háttér birtoklásának) töredékéért. Sok, jelenleg a számítástechnikától és így az Internettől is idegenkedő érdeklődő figyelme felkelthető ezen, az Internet elérést új módon megközelítő termék segítségével.

Ha csak az Internet tartalmakat szeretnénk elérni, egyszerűen csak a vezeték nélküli billentyűzet vagy távirányító megfelelő gombját kell megnyomni, és nem kell bajlódni a különböző operációs rendszerek és alkalmazások futtatásával.
Barangolhatunk a Világhálón, üzenhetünk barátainknak (akár saját hangüzeneteinkkel együtt) úgy, hogy közben egy kis ablakban követhetjük kedvenc TV-műsorunkat is.

Nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a technológia népszerű azon felhasználók körében is, ahol a PC már a mindennapi élet része, de a nappaliban, az egyszerűbben használható Internet TV-t választják a gyors információ elérésre. Alkalmazásra került az eszköz már az üzleti életben is, úgy mint szállodák szobáiból történő Internet-elérés biztosítása, vállalatok dolgozóinak költséghatékony e-learning, valamint zárt közösségek kommunikációs eszköze.

A Freedomland Netbox alacsony árának és egyszerű használatának köszönhetően mindenki számára elérhető eszközt és szolgáltatás csomagot (Netbox, TV portál, TV e-mail, Internet-elérés) kínál. Ezt a Freedomland Hungary stratégiai partnerei (Elender, Korridor, TV2) segítségével, mint virtuális Internet-szolgáltató biztositja. A szolgáltatás díja rendkivül versenyképes, hiszen éves előfizetés esetén a hozzáférés (korlátlan Internet, e-mail és speciális tartalom) havonta kevesebb mint 1700.- forintba kerül.

A Freedomland Netbox készlet tartalma: Netbox és infra billentyű (magyar nyelvű), távirányító, SCART kábel, telefonkábel és elosztó, tápegység, elemek, magyar nyelvű kézikönyv, smart kártya (szülői korlátozás). A teljes készlet összeszerelése semmilyen technikai tudást nem igényel, 2 perc alatt elvégezhető. Mindezt a magyar nyelvű felhasználói kézikönyv, a magyar nyelvű szoftverek és billentyű is nagyban elősegítik.

A megfelelő pénzügyi erőforrást nélkülöző célcsoport figyelme a termék alacsony árával ragadható meg, amit jelentősen elősegít a Sulinet Expressz támogatási rendszer is, melynek listáján a fenti termékcsalád 39.900.- Ft-os bruttó utcai árával több, mint figyelemfelkeltő, amelyhez már csak a korlátlan Internet-elérés éves vagy féléves díja jelent kiadást.

A termék kizárólagos importőre a HRP Hungary, Magánvásárlók számára elérhető a HRP Hungary Sulinet Expressz partnereinél valamint a Freedomland Hungary kiemelt viszonteladóinál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle