Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens bemutatta legújabb mobilját, az ST55-öt

Kütyük

A Siemens bemutatta legújabb mobilját, az ST55-öt

Alighogy a Siemens nemrégiben bemutatta első integrált digitális fényképezőgéppel felvértezett mobiltelefonját, az MC60-at, máris itt egy újabb kamerás mobil a német gyártótól, még pedig a keresztségben ST55 nevet kapott készülék.

A Siemens vadonatúj high-end kategóriás mobiltelefonja 0,3 megapixeles felbontású integrált fényképezőgépet tudhat magáénak, TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzője pedig a mai trendnek megfelelően immár több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

Említésre méltó, hogy a Siemens ST55 integrált kamerája négyszeres digitális zoom szolgáltatást biztosít a felhasználók számára, valamint, hogy LCD-je rendkívül nagy, 120×160 pixeles felbontással rendelkezik. Sajnos a készülék beépített memóriája nem túl nagy, manapság ugyanis már nagyon kevésnek számít az 1,2 MB tárolókapacitás, melynél a konkurens gyártó hasonló kategóriás modelljei a legtöbb esetben háromszor-négyszer nagyobb memóriát biztosítanak a fényképek és egyéb adatok tárolására.

Mondanom sem kell, hogy a Siemens ST55 teljeskörű MMS kompatibilitással rendelkezik, ezenkívül pedig képes a negyvenszólamú csengőhangok kezelésére, GPRS Class 10 támogatást tudhat magáénak, WAP böngészője pedig 2.0 verziószámmal rendelkezik. A 99x47x22 milliméteres méretekkel, illetve 87 grammos tömeggel rendelkező vadonatúj Siemens mobil a gyártó ígéretei szerint még ebben a hónapban fel fog bukkanni az európai piacokon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés