Connect with us

technokrata

Érkezőben a Motorola V700

Kütyük

Érkezőben a Motorola V700

Habár a Motorola mindent megtett annak érdekében, hogy titokban tartsa legújabb okostelefonja, a Motorola V700 fejlesztési munkálatait, a napokban kiszivárogtak a vadonatúj készülék első fotói, illetve egyes specifikációi.

A széthajtható kialakítással rendelkező Motorola V700 a híradások szerint a tajvani székhelyű Chi Mei Communications gyártósorain fog készülni, és a Microsoft okostelefon platformjára fog épülni. Egyelőre kérdéses, hogy esetében az amerikai gyártó a Smartphone 2002, vagy esetleg már az újabb, Windows Mobile 2003 for Smartphone operációs rendszer mellett teszi le a voksát.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes új Motorola mobiltelefon belső folyadékkristályos kijelzője 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, külső LCD-je azonban csak monokróm. Utóbbi kijelzőn egyébként többek közt az akkumulátor töltöttsége, a térerő, a dátum, illetve a pontos idő lesz megtekinthető. Fontos, hogy a Motorola V700 SD/MMC bővítőhellyel is fel lesz vértezve, vagyis tulajdonosainak memóriahiánytól nem kell majd tartaniuk.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Motorola V700 nem lesz képes multimédiás üzenetek küldésére, illetve fogadására, ami legalábbis furcsa, viszont a készülék szolgáltatási köre ezt leszámítva rendkívül széles lesz, és tudni lehet, hogy a V700 integrált Bluetooth kontrollert is el lesz látva.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle