Connect with us

technokrata

Szolnokon is márkaüzletet nyitott a Vodafone

Kütyük

Szolnokon is márkaüzletet nyitott a Vodafone

Szolnok belvárosában nyitotta meg legújabb márkaüzletét a Vodafone.

Ezzel a világ vezető mobilszolgáltatója tovább bővítette országos márkabolt-hálózatát, így ma már 18 márkaüzlete van Magyarországon: 13 valamelyik megyeszékhelyen vagy nagyobb városban, míg a többi öt a fővárosban.

A Vodafone célul tűzte ki, hogy valamennyi megyeszékhelyen rendelkezzen saját márkaüzlettel: a budapesti bevásárló-központokon, a Duna Plazán, a WestEnd-en, a MOM Parkon, a Mammuton és az Europarkon kívül. Így Győrben, Szombathelyen, Miskolcon, Szegeden, Békéscsabán, Debrecenben, Kaposváron, Pécsett, Székesfehérvárott, Nyíregyházán, Nagykanizsán, Egerben és most már Szolnokon is található Vodafone márkaüzlet.

A Vodafone szolgáltatásai eddig is elérhetők voltak az értékesítő partnerek segítségével, de a vállalat mindig is hangsúlyt fektetett arra, hogy kiépítse saját magyarországi márkaüzlet-hálózatát is. A város szívében, a Szapáry utca 25-29. szám alatt található modern, 80 négyzetméter vásárlóterületű üzlet öt értékesítési munkatárssal dolgozik, akik ügyfélszolgálati feladatokat is ellátnak, tehát az érdeklődők nem kizárólag vásárlással kapcsolatos kérdéseire is készséggel válaszolnak. Ezen kívül a márkabolt a Jász-Nagykun-Szolnok megye szervizfelvételi pontjaként is működik. A szolnoki üzlet hétköznapokon 9-17 óráig, szombaton pedig 9-13 óráig várja az érdeklődőket.

˝Számunkra egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy Szolnokon nyissunk-e saját márkaüzletet, azonban meg kellett várnunk, hogy a legkedvezőbb körülmények között tegyük meg ezt. A Vodafone mindig is hangsúlyt helyezett minőségi szolgáltatásaira, így most is arra törekedtünk, hogy a város és vállalatunk hírnevéhez méltó, ügyfeleink igényeit kielégítő, színvonalas helyen kínálhassuk szolgáltatásainkat. A Szapáry utca 25-29. szám alatt található márkabolt valamennyi elvárásnak meg tud felelni, tehát minden feltétel adott ahhoz, hogy rövid idő alatt dinamikus fejlődést érjen el˝ – nyilatkozta Schwartzné, Lovász Beáta, a Vodafone pénzügyi igazgatója.

˝A szolnoki üzlet megnyitásával a Vodafone egy egész régió várakozásának képes lesz megfelelni. A márkabolt Jász-Nagykun-Szolnok megye valamennyi településéről számít érdeklődőkre˝ – mondta a szolnoki üzlet vezetője. Csikós Ilona Katalin biztos abban, hogy a Vodafone rendkívül kedvező percdíjainak és a kiváló szolgáltatásoknak köszönhetően egyre többen választják majd nemcsak az egyre bővülő szolnoki üzleti felhasználók, hanem a városban és a megyében jelen lévő diákok is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle