Connect with us

technokrata

A Vodafone több mint ezer embert foglalkoztat Magyarországon

Kütyük

A Vodafone több mint ezer embert foglalkoztat Magyarországon

Az egyik legdinamikusabban növekvő magyar vállalat, a Vodafone Magyarország az elmúlt hónapokban látványosan növekedett mind az ügyfélszám, mind a dolgozói létszám tekintetében.

A Vodafone 1999-ben jelent meg Magyarországon, s 2000-ben már több mint 500 főt, 2001-ben közel 700 főt, 2002-ben több mint 800 főt foglalkoztatott, s dolgozóinak létszáma idén júliusban már meghaladta az ezer főt. A fiatalos vállalatnál többségben fiatalok dolgoznak, akiknek az átlagéletkora 28 év, s egy kivételével mindannyian magyar állampolgárok.

A létszámnövekedés mellett a Vodafone erőteljesen koncentrál a hatékony szervezeti felépítésre, s ennek megfelelően a vállalat belső szervezetét is folyamatosan alakítja. Több új osztály jött létre az egyre növekvő ügyfélkör kiszolgálására és az új termékek fejlesztésére, hiszen a Vodafone nőtt a legdinamikusabban a 2003-as évben. Több új ügyfél csatlakozott a világ vezető mobilszolgáltatójához, mint a versenytársakhoz, s így mára már a Vodafone tábora meghaladta az 1,1 milliót.

A 28 országban jelen lévő globális mobilszolgáltató a gyorsan fejlődő mobilüzletágban folyamatos és naprakész tudást szeretne dolgozóinak biztosítani, így számos hazai és külföldi tréninget biztosít a vállalat minden szakterületén a marketingtől a pénzügyi ismeretekig.

A jövőben egyre több nemzetközi dolgozói csereprogramban szeretne részt venni a magyarországi Vodafone is a széles nemzetközi leányvállalati hálózatán keresztül, amely majdnem minden európai országban jelen van. A két-három hónapos rotációs programban a dolgozók minden területen tapasztalatokat szereznek, s kamatoztatják tudásukat az itthoni vállalatnál. A Vodafone Magyarországnál is hamarosan elindul a fent említett program, s magyar szakemberek dolgozhatnak külföldön a globális mobilszolgáltató segítségével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák