Connect with us

technokrata

10 ezer domain név az Interware-nél

Kütyük

10 ezer domain név az Interware-nél

Az Interware 2003. július végén túllépte a tízezredik regisztrált és fenntartott domain nevet és ezzel piacvezető a domain regisztráció területén.

Jelenleg Magyarországon csak az Interware tart fenn 10.000-nél több domain nevet, köszönhető ez az Interware szerver hosting területen elért piacvezető, meghatározó helyének, a professzionális ügyfélszolgálatnak és versenyképes áraknak. Az Interware-nél regisztrált domainnevek száma közel 14 ezer, de a fenntartott domainek száma mindig kevesebb, lemondás, megszűnés vagy értékesítés miatt. A fenntartott 10.000 domain név jelenleg is aktív, élő domaint takar.

Regisztráltak itt több jelentős internetes portál, tartalomszolgáltató domain nevét, mint az index.hu-t, a netforum.hu-t, a startlap.hu-t, a fitnet.hu-t vagy a Nők Lapja café domain nevét, a nlcafe.hu-t. Megtalálható itt több, hagyományos médiában nagy ismertségre szert tett website domain neve, mint a tv2.hu, bigbrother.hu, hirtv.hu, nemzeti.sport.hu, kepessport.hu, blikk.hu, gyerekszaj.hu, darido.hu, joestetmagyarorszag.hu, tenyek.hu, mindentvagysemmit.hu, claudiashow.hu, nagytestver.hu, filmmuzeum.hu, tilos.hu, napimagyarorszag.hu, szephazak.hu.

Büszkélkedhetnek továbbá nagy vállalatok domainjeinek regisztrációjával, mint például a British American Tobacco magyarországi vállalatának hivatalos weboldalának címével, a bat.hu, a Nestlé bocicsoki.hu domain nevével, a Borsodi Sör domainjeivel: a borsodi.hu-val és a stellaartois.hu-val, vagy a jól ismert mcdonalds.hu domainnel vagy a foodexpress.hu-val, vagy a UPC Magyarország honlapjának címével, a upc.hu-val. Ezen felül megtalálhatóak a listában jól ismert gépkocsimárkák és forgalmazóik domain nevei is.

Az Interware által regisztrált domainnevek száma az elmúlt évben jelentős mértékben nőtt. A regisztrációs szabályozás 2000. március 1-jén érvénybe lépett változását követően fokozott érdeklődés mutatkozott a domainregisztráció iránt, majd az érdeklődés kis mértékben bár, de visszaesett.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák