Connect with us

technokrata

Az osztálytárs-keresés kilép az Internet keretei közül

Kütyük

Az osztálytárs-keresés kilép az Internet keretei közül

Volt és jelenlegi osztálytársak egymásra találását segíti a Sziget és az Osztálytársam.hu új szolgáltatása, az osztálytársam.hu találkozási pont felállítása.

[Sajtóközlemény] A website-okon regisztráltak online megjelölhetik, hogy mely programokon vesznek részt a Szigeten, ez az információ megjelenik nevük mellett a site-on, s ez alapján megtalálhatóak lesznek, illetve valóságos találkozást kezdeményezhetnek online. Ha ez nem elég, akkor az Internet sátor mellett található osztálytársam.hu találkozási ponton hagyhatnak üzenetet társaiknak, illetve játszhatnak a diákcsínyekre emlékeztető köpő cső játékkal.

Az osztálytársam.hu, munkatársam.hu, csajozás/pasizás.hu, mailtars.hu és az osztálytársak.hu site-okat tömörítő társam csoport site-jain már több mint 200.000-en regisztráltak, s a Medián webaudit adatai alapján a havonta mintegy 200.000 egyedi látogató 5 millió körüli letöltésszámot generál. Ezzel a társam csoport – ahol Magyarország egyik legnagyobb online közössége van kialakulóban – a top 20 hazai website csoport között van.

Az Internet már eddig is drámaian megnövelte az emberek között kialakítható interakciók számát. A társam csoport site-jainak kezdeményezése az online és offline világ együttélésének, s egyben az idei Sziget változatos életének új színfoltját biztosítja majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle