Connect with us

Pannon GSM Guinness rekord-kísérlet a Sziget Fesztiválon

Kütyük

Pannon GSM Guinness rekord-kísérlet a Sziget Fesztiválon

A képes Sziget.

A főtámogató Pannon GSM hagyományos szolgáltatásai és programjai mellett izgalmas újdonságokkal is várja a látogatókat: az idei Sziget a képek jegyében zajlik. A slágernek bizonyult SMS Üzenőfalak mellett a kreatív vendégek újra átélhetik gyermekkoruk kifestőkönyv-kalandjait és vehetnek részt egy Guinness-rekord kísérletben a Fesztivál Körkép közös megalkotása során.

A július 30-a és augusztus 6-a között zajló eseményen komoly szerep jut a mobilosok táborában egyre szélesebb körben hódító multimédiás üzeneteknek. A Pannon GSM előfizetői (alkalmanként lekérve vagy egész hétre előfizetve) telefonjuk kijelzőjére varázsolhatják a Sziget legmozgalmasabb pontjain készült pillanatképeket, így akkor is beleélhetik magukat a koncertek hangulatába, ha kénytelenek voltak távol maradni azok forgatagától. A szigetlakóknak sem kell lemondaniuk a képüzenetek örömeiről, hiszen a Pannon Körtéren felállított Kör Caféban MMS-fal várja őket, ahová akár a mozgó Pannon GSM hostesseknél levő mobilokkal készített fotóikat is elküldhetik.

Akik nem elégszenek meg az MMS által lehetővé tett képmérettel, azoknak igazán monumentális élményt tartogat a Pannon GSM. A Pannon Körtér centrumában egy 25 méter átmérőjű, öt méter magas körvásznat feszít ki a mobil szolgáltató, amelynek számkódokkal jelölt mezőit kiszínezve egy gigantikus festmény: a Fesztivál Körkép bontakozik majd ki a Sziget lakóinak és a Rekordok Könyve ellenőreinek szeme előtt. Az alkotás, ami a tervek szerint augusztus 5-én délután készül el, kilencszer nagyobb lesz, mint a műfaj eddigi világcsúcstartója, így akik feliratkoznak egy kis ingyenes számfestészetre, nemcsak exkluzív ajándékokkal lesznek gazdagabbak, de beírják magukat a Rekordok Könyvébe is.

Azok sem fognak csalódni a Pannon GSM-ben, akiknek nem folyik képzőművész-vér az ereiben. A sportolni vágyó vendégek éjjel-nappal rúghatják a bőrt a Körmérkőzőben, a lustábbak a hívásra érkező akkumulátor-töltő futároknak örülhetnek. A fényimádókat a Pannon Napárium, a táncmániásokat a Nappali DJ várja, és aki semmiről sem szeretne lemaradni, SMS-ben vagy a PannonW@pon tájékozódhat a Fesztivál napi programjairól. Attól pedig a legnagyobb tömegben sem kell tartaniuk, hogy cserbenhagyja őket telefonjuk, hiszen a Nagyszínpad mögött felállított mozgó bázisállomás tökéletes vételt garantál a Szigeten.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom