Connect with us

technokrata

Letölthető Disney filmek

Kütyük

Letölthető Disney filmek

A Movielink tovább bővítette filmes adatbázisát, így már a Disney olyan népszerű filmjeit is le lehet tölteni az Internetről, mint a Chicago vagy a Dzsungel könyve 2.

A tavaly novemberben öt nagy amerikai filmstúdió (Metro-Goldwyn-Mayer, Paramount Pictures, Universal Studios, Sony Pictures Digital Entertainment és Warner Bros) közreműködésével indított Movielink révén az USA polgárai már legálisan is letölthetik az Internetről a megnézni tervezett filmeket. A kínálat az induláshoz képesti 170 címhez már körülbelül 400-ra bővült, és folyamatosan gyarapodik.

Nemrég a Disney-vel kötött megállapodás járult hozzá a filmlista növekedéséhez; így Hollywood hét legnagyobb stúdiója közül már hat képviselteti magát a Movielinknél. Már csak a Rupert Murdoch tulajdonában levő 20th Century Fox hiányzik a ˝gyűjteményből˝, nyilatkozta Jim Ramo, a cég vezérigazgatója.

A kínálatból kiválasztott film kikölcsönzésének ellenértékét (3-5 dollár letöltésenként) hitelkártyáról egyenlítheti ki a mozizásra vágyó felhasználó, majd letöltheti a tipikusan 500 MB-nyi hosszúságú filmet (a szolgáltatás csak a broadband kapcsolattal bírók számára használható). Ezt aztán 30 napon keresztül bármikor elkezdheti megnézni (Windows Media Playeren vagy RealPlayeren), de a lejátszás elindítása után maximum 24 óráig nézhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle