Connect with us

technokrata

Megújult a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztérium honlapja

Kütyük

Megújult a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztérium honlapja

Megújult külsővel és belsővel várja a website a minisztérium tevékenysége, programjai és pályázatai iránt érdeklődőket.

Mindig friss, naprakész információkat találhatunk a továbbiakban a GYISM honlapján, mondta Mesterházy Attila. Ez annak a következménye, hogy a minisztérium a jövőben a múlthoz képest sokkal inkább oda kíván figyelni az internetes kommunikációra. A tárca államtitkára egyben azt is közölte, hogy a megújult website révén még inkább nyitottá és átláthatóbbá válik az intézmény tevékenysége.

A webhely a minisztérium összes szakterületével foglalkozik; a jobb áttekinthetőség végett külön menüpontban tájékoztat az uniós csatlakozással kapcsolatos információkról, illetve kiemelten kezeli a szaktárca pályázatait. Régebben gyakran előfordulhatott, hogy valaki azért maradt csak le egy pályázatról, mert nem kapott róla időben tájékoztatást – ez azonban már a múlté, mert kérésre automatikusan küldenek levelet az érdeklődőknek az új lehetőségekről. Emellett a galéria emeli az oldal vizuális értékét.

Mesterházy Attila elmondta, hogy a minisztériumban külön internetes szerkesztőséget hoztak létre a website karbantartására, információkkal való ellátására. Nem feledkeztek meg a testileg korlátozott internetezőkről sem: a tervek szerint hamarosan úgy fejlesztik tovább az oldalt, hogy az a vakok és a fogyatékosok számára is használhatóvá válik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle