Connect with us

technokrata

Elindult Magyarország első, online lakossági alkusz portálja

Kütyük

Elindult Magyarország első, online lakossági alkusz portálja

A Wallrisk a hazai piacon egyedülálló online biztosítási szolgáltatást indított.

Egy biztosítás kiválasztásánál feltétlenül figyelembe kell venni a kártérítési összeg limit értékeit, a kizárt eseményeket, a kockázatokat, a biztosítási díjat, az önrészt, a fedezeti kört. Természetesen mindezen szempontok mérlegelése és több biztosító ajánlatának összehasonlítása, szakértelmet és időt igényel. A cég portálján kínálta öt online termék, az utas, lakás, gépjármű-felelősség-, magánemberi felelősség- és balesetbiztosítás esetében mindezen szolgáltatások díjmentesen elérhetőek. A regisztrációt és a biztosítási típus kiválasztását követően az értékelő rendszer első lépéseként a felhasználó maga dönti el, hogy az egyes szempontokat mennyire tartja fontosnak az adott biztosítással kapcsolatban és ezen igényfelmérést követően kapja meg a személyre szabott ajánlatot.

Például utasbiztosítás esetén az ügyfél kiválasztja a számára legmegfelelőbb ajánlatot, melyet bankkártyájával fizethet ki, a banki visszaigazolást követően pedig megkapja digitális formában a kötvényt, melyet kinyomtathat. Az egyéb termékek esetén, a portálon megkötött szerződések díjhalasztással jönnek létre, ahol a díjakat a biztosítótól postán megérkező kötvényekhez küldött csekkekre illetve díjbekérőkre lehet megfizetni.

A portál kiemelt figyelmet szentel az ár-érték arány kérdésének: összehasonlító grafikonok, rövid magyarázó szövegek segítségével, átfogó táblázatok bemutatásával szemlélteti, hogy egy biztosítás kiválasztásánál nem feltétlenül elsődleges döntési szempont az ár.

A portál megvalósításában több jelentős partnerrel működik együtt a Wallrisk: az online díjfizetést a legnagyobb lakossági bank, az OTP Bank biztosítja, az adatbiztonságról pedig a NetLockkal és az Axelero-val megkötött szerződések gondoskodnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle