Connect with us

Hirdetés

technokrata

Startlap: elkészült az 1500. lap.hu oldal

Kütyük

Startlap: elkészült az 1500. lap.hu oldal

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Startlap: két éve indított Lap.hu mozgalma keretében elkészült az 1500. lap.hu oldal, és ezzel szinte egy időben a Startlapon és a hozzá tartozó lapokon található linkek száma elérte a 477 ezret.

A Lap.hu mozgalom keretében készülő tematikus linkgyűjtemények száma tavaly szeptemberben érte el az ezret. A mára összesen 1500 lap.hu oldalnak is köszönhetően jelenleg több mint 477 ezer link található a Startlapon és a hozzá tartozó aloldalakon.

A hatalmas linkgyűjtemény fő erénye a kategorizáltság, valamint az, hogy ellentétben a klasszikus keresőkkel, a Startlap tartalma ellenőrzött. Minden lap mögött hús-vér szerkesztő áll, aki rendszeresen ellenőrzi és frissíti lapja tartalmát, így a felhasználóknak nem kell átverekedniük magukat a keresők által kiadott, gyakran használhatatlan linkek tömkelegén.

„A Startlap dinamikus fejlődése nagy részben a Lap.hu mozgalomnak köszönhető – állítja Debre Zoltán főszerkesztő. – Tisztában vagyunk azzal az értékkel, amit Magyarország legnagyobb, önkéntesekből álló, on-line szerkesztősége képvisel. Folyamatos kapcsolatban vagyunk szerkesztőinkkel, akiknek negyedévente találkozót is szervezünk. A legutóbbi, július 5-én megtartott találkozó keretében sort kerítettünk az 1500. lap.hu oldal megünneplésére is. Nagyon jó újra és újra látni, hogy szerkesztőink mennyire magukénak érzik a lapokat: zavarja őket, ha valamelyik oldal nem üti meg a kívánt színvonalat, hiszen ez az egész Lap.hu-ról kialakult képre kihat. Nem ritka, hogy önszerveződő alapon segítik vagy éppen kritizálják egymást. Az egyes személyeknek és a belőlük verbuválódott csapatnak köszönhetően nagyon ütőképes társaság alakult ki, amely a Startlaptól kapott lehetőséget kamatostul visszafizeti a profi módon elkészített lapokkal.”

A Lap.hu mozgalom mellett a Startlap igyekszik minél több területen egyéb szolgáltatásokat is beindítani. A StartApró, a Hírstart, a megújult StartlapJátékok mellett nemrég elindult a StartUtazás, amely mögött nem virtuális, hanem valódi, „off-line” utazási iroda áll, és látogatottságban alig két hónap alatt megelőzte az egyik fő konkurenst. A Startlap saját társkereső oldala a StartRandi, operátorlogókat és csengőhangokat pedig a StartMobilról lehet letölteni. A szolgáltatások folyamatos bővítésének célja a Startlap-látogatók és hirdetők minél szélesebb körű kiszolgálása, a szezonális igények kielégítése és nem utolsósorban a Startlap márka erősítése.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés