Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyre népszerűbbek az IN-FUSIO mobilos játék szolgáltatásai

Kütyük

Egyre népszerűbbek az IN-FUSIO mobilos játék szolgáltatásai

Két évvel mobiltelefonos játék szolgáltatásainak beindítását követően az IN-FUSIO a napokban arról számolt be, hogy jelen pillanatban világszerte mintegy 3,35 millió regisztrált ügyféllel rendelkezik, akik az elmúlt időkben több mint hétmillió mobil játékot töltöttek le a cégtől.

Az IN-FUSIO munkatársai elmondták, hogy a cég rendkívül népszerű szolgáltatásaira átlagosan minden ötödik másodpercben regisztrálja magát egy új előfizető, illetve utaltak arra, hogy az előfizetők átlagosan minden negyedik másodpercben letöltenek egy-egy új játékot. Ismeretes, hogy az IN-FUSIO szolgáltatásai 2001 júliusában indultak be, az azóta eltelt időkben pedig minden egyes hónapban 15 százalékos forgalomnövekedést jegyeztek fel a cégnél.

Miután a mobiltelefon tulajdonosok letöltenek egy IN-FUSIO játékot, lehetőségük nyílik új pályák beszerzésére, más játékosokkal történő közös játékok lebonyolítására, illetve arra, hogy legjobb eredményeiket rövid szöveges üzenetekben feltöltsék az IN-FUSIO központi adatbázisába. A vállalathoz az elmúlt két esztendőben egyébként több mint 35 millió SMS érkezett a regisztrált játékosoktól.

A mobiltelefonos játékok iránt napról napra egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban nem kis megelégedéssel Gilles Raymond, az IN-FUSIO alapítója és egyben elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés