Connect with us

technokrata

Július 18-án érkezik az NTT DoCoMo legújabb 3G mobilja

Kütyük

Július 18-án érkezik az NTT DoCoMo legújabb 3G mobilja

Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy július 18-án megkezdi legújabb harmadik generációs mobiltelefonja, az N2102V forgalmazását.

A legnagyobb japán mobil operátor kínálatában hamarosan felbukkanó újdonság jelen pillanatban a legkisebb FOMA sorozatú mobil, térfogata ugyanis mindössze 98 köbcentiméter, tömege pedig egész pontosan 109 gramm. Az N2102V által támogatott továbbfejlesztett Speed Photo Mail szolgáltatás révén immár egy időben lehet telefonálni és multimédiás üzeneteket küldeni a készülékkel.

Mondanom sem kell, hogy az N2102V többek közt integrált digitális fényképezőgéppel is fel van vértezve, méghozzá nem is eggyel, hanem rögtön kettővel. A készülék újdonság külső kamerájának CMOS érzékelője 320 ezer pixeles felbontással rendelkezik, a belső kamera pedig 110 ezer pixeles felbontású. Természetesen nemcsak állóképeket, hanem akár mozgóképeket is rögzíteni lehet az N2102V segítségével, még pedig maximálisan 270 másodperces időtartamban.

Említésre méltó, hogy az N2102V támogatja azt az új FirstPass SSL kliens hitelesítési szolgáltatást, melynek segítségével a mobiltelefonos előfizetők minden eddiginél nagyobb biztonságban intézhetik mobil fizetéseiket, illetve e-commerce tranzakcióikat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle