Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a Samsung SGH-P400 és az SGH-S300M

Kütyük

Érkezőben a Samsung SGH-P400 és az SGH-S300M

A mobiltelefon piac jelenleg egyik legkedveltebb integrált digitális fényképezőgépes modellje, a Samsung SGH-V200 hamarosan követőre fog találni, ugyanis a dél-koreai gyártó hamarosan megkezdi az utódmodell, az SGH-P400 forgalmazását.

Különböző források tudni vélik, hogy a több irányban is elforgatható színes kijelzővel felvértezett mobil újdonság Európában még ebben a hónapban hivatalosan megvásárolható lesz, a készülék ajánlott végfelhasználói ára pedig 600 euró, vagyis mintegy 156 ezer forint körül fog alakulni.

Az SGH-V200-hoz hasonlóan az SGH-P400-nak is a részét képezi egy integrált digitális fényképezőgép, újdonság viszont, hogy az utóbbi modell immár teljeskörű Java kompatibilitással rendelkezik. Tudni lehet, hogy az SGH-P400-ra gyárilag négy játékot telepítenek, a játékok, illetve egyéb alkalmazások köre pedig egészen addig bővíthető, amíg a készülék 512 KB-os beépített Java memóriája meg nem telik.

Ide kapcsolódó hír, hogy a Samsung megkezdte parányi SGH-S300-as modellje enyhén továbbfejlesztett verziójának a forgalmazását. Érdekesség, hogy az immár a multimédiás üzenetek küldésére és fogadására is tökéletesen alkalmas Samsung SGH-S300M típusjelű készülék mintegy 70-80 euróval olcsóbb a piacról várhatóan rövid időn belül kikopó elődjénél.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés