Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb piacon debütált a Motorola A830

Kütyük

Újabb piacon debütált a Motorola A830

A Motorola a Közel-Keleten piacra dobta legújabb mobiltelefonját, mely mind a hagyományos GSM, mind a harmadik generációs mobil hálózatokban használható.

Az A830 típusjelzésű harmadik generációs mobil készülék egyrészt nagy sebességű internetet, másrészt pedig kiváló hang- és adatszolgáltatásokat nyújt a mobilosok számára – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Patrick Mulligan, a Motorola közel-keleti, illetve észak-afrikai részlegének vezérigazgatója.

A Motorola A830 GPRS kompatibilis GSM (Global System for Mobile Communications) hálózatokban éppúgy használható, mint a WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) technológián alapuló, akár 384 Kb/s-os adatátviteli sebességet is lehetővé tevő harmadik generációs hálózatokban – mondta Mulligan. A 65 ezer színárnyalatos kijelzővel szerelt Motorola A830 a világon először a Hutchison nevezetű mobil operátor kínálatában bukkant fel idén márciusban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, valamint Ausztráliában. A Motorola rendkívül elégedett az A830 eladási mutatóival, és azt állítja, hogy a modell mintegy tizenhatszor kelendőbb, mint legközelebbi konkurense.

A Motorolánál természetesen az A830 debütálását követően sem áll meg az élet, melynek ékes bizonyítéka, hogy az amerikai nagyvállalat várhatóan még ezen a nyáron megkezdi az A835-ös, illetve A920-as típusjelzésű vadonatúj mobilok forgalmazását. Ezen készülékekkel az A830-hoz hasonlóan első körben a Hutchison kínálatában találkozhatunk majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés