Connect with us

technokrata

Újabb piacon debütált a Motorola A830

Kütyük

Újabb piacon debütált a Motorola A830

A Motorola a Közel-Keleten piacra dobta legújabb mobiltelefonját, mely mind a hagyományos GSM, mind a harmadik generációs mobil hálózatokban használható.

Az A830 típusjelzésű harmadik generációs mobil készülék egyrészt nagy sebességű internetet, másrészt pedig kiváló hang- és adatszolgáltatásokat nyújt a mobilosok számára – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Patrick Mulligan, a Motorola közel-keleti, illetve észak-afrikai részlegének vezérigazgatója.

A Motorola A830 GPRS kompatibilis GSM (Global System for Mobile Communications) hálózatokban éppúgy használható, mint a WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) technológián alapuló, akár 384 Kb/s-os adatátviteli sebességet is lehetővé tevő harmadik generációs hálózatokban – mondta Mulligan. A 65 ezer színárnyalatos kijelzővel szerelt Motorola A830 a világon először a Hutchison nevezetű mobil operátor kínálatában bukkant fel idén márciusban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, valamint Ausztráliában. A Motorola rendkívül elégedett az A830 eladási mutatóival, és azt állítja, hogy a modell mintegy tizenhatszor kelendőbb, mint legközelebbi konkurense.

A Motorolánál természetesen az A830 debütálását követően sem áll meg az élet, melynek ékes bizonyítéka, hogy az amerikai nagyvállalat várhatóan még ezen a nyáron megkezdi az A835-ös, illetve A920-as típusjelzésű vadonatúj mobilok forgalmazását. Ezen készülékekkel az A830-hoz hasonlóan első körben a Hutchison kínálatában találkozhatunk majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom