Connect with us

technokrata

IP-alapú telefonálás az Elendertől

Kütyük

IP-alapú telefonálás az Elendertől

Új, költséghatékony Internet-megoldás az Elender Üzleti Kommunikációtól.

Az Elender PhoNet Iroda és Elender PhoNet Iroda Plusz csomagok olyan kombinált szolgáltatást nyújtanak, amelyek segítségével a cégek kedvező bérelt vonali szolgáltatás mellett drasztikusan csökkenthetik a telefonköltségeiket, sőt, további értéknövelt szolgáltatásokkal javíthatják cégük IT ellátottságát.

Az IP alapú hangszolgáltatás lényege, hogy az intézmények és vállalatok a telefonszolgáltatás, és az adatforgalmat kiszolgáló hálózataik integrálása révén, lehetővé válik a hang- és faxforgalom korszerűbb továbbítása.

Az Elender PhoNet szolgáltatás biztosítja, hogy a magas díjszabású távközlési szolgáltatás helyett, bérelt vonalon kedvező feltételekkel kezdeményezhető belföldi távolsági-, mobil- illetve nemzetközi hívások. A szolgáltatás igénybevételével drasztikusan csökkenthetők a nemzetközi, illetve belföldi hang- és faxforgalom költségei. Az internetes infrastruktúrát használva az IP alapú hangszolgáltatás költségkímélővé teszi a bérelt vonali beruházást.

A csomagok tartalma: 128 kbps-os bérelt vonali Internet-hozzáférés, Phonet szolgáltatás és az ehhez szükséges CISCO 1751-V router, Domain név teljes körű karbantartással, tűzfal (alapcsomag esetén alapszintű, Plusz csomagnál emelt szintű), havi összforgalom mérése, vírus- és spam szűrt mail relay szolgáltatás (1-25 mailbox üzemeltetése esetén). Az Elender Phonet Iroda havi díja 80.000 forint, míg az Iroda Plusz csomag havonta 99.000 forintba kerül. Az Elender nem számít fel csatlakozási díjat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle