Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Fuji kamerás mobilokhoz szánt fotónyomtatót fog piacra dobni

Kütyük

A Fuji kamerás mobilokhoz szánt fotónyomtatót fog piacra dobni

A Fuji Photo Film Company munkatársai bejelentették, hogy a cégnél a közelmúltban befejeződtek egy vadonatúj, elsősorban integrált digitális fényképezőgépes mobilokhoz szánt miniatűr nyomtató fejlesztési munkálatai.

A japán gyártó képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az új fotónyomtató a várakozások szerint roppant sikeres lesz a piacon, ugyanis mostanság már egyre több olyan kamerás mobil kapható, mely 1 megapixeles, vagy ennél nagyobb felbontású fényképezőgépe révén akár nyomtatásra alkalmas minőségű képeket is képes készíteni.

A keresztségben Fuji NP-1 nevet kapott újdonság elemről üzemeltethető, az arra alkalmas mobiltelefonokkal pedig nem kábelek, hanem infravörös jelek révén tart kapcsolatot. A Fuji Photo munkatársai utaltak arra, hogy amennyiben minden jól megy, akkor az NP-1 valamikor az idei év legvégén forgalomba fog kerülni. A kamerás mobilokhoz szánt fotónyomtató kiegészítő ára várhatóan 20 ezer jen, vagyis mintegy 39 ezer forint körül fog alakulni. A gyártó a készülék részletes specifikációit egyelőre nem hozta nyilvánosságra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés