Connect with us

Rendőrökkel sörözhetnek a chatesek

Kütyük

Rendőrökkel sörözhetnek a chatesek

Felbuzdulva a virtuális együttléten, valós találkozót igényeltek a Gyalogló Chat felhasználói az Internet-rendőrség tagjaival. A chatesek kötetlenül beszélgethetnek a rendőrnyomozókkal egy sörözés keretében a Club Fantasyban július 12-én, szombaton este 18 órától.

Az ORFK Internet Csoportja 2003. június 16-a és 22-e között napi 18 órában a Gyalogló Chat-en a ˝Netrendőrség˝ szobában mutatkozott be. A meghívott vendégek baleset- és bűnmegelőzési témában adtak tanácsokat.

Egy hét leforgása alatt 12.890 belépés, és 120.471 begépelt sor született a chatszobában. Nagyon sok érdekes téma ˝hangzott el˝, a beszélgetések sokszor mély szakmai vitákba torkolltak.

A kezdeményezés sikerességén felbuzdulva valós találkozót szerveztek, itt a chatesek kötetlenül beszélgethetnek a rendőrnyomozókkal – egy sörözés keretében a Club Fantasyban július 12-én, szombaton este 18 órától. Vendégek lesznek a Netrendőrség chatszoba jól ismert rendőr tagjai: Barta Sándor, Bucsek Gábor, Kalmár Eszter, Oláh László és Peszleg Tibor.

A belépés díjtalan, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom