Connect with us

Új harmadik generációs NEC mobiltelefon

Kütyük

Új harmadik generációs NEC mobiltelefon

Az Egyesült Királyság első harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatója, a Hutchison a napokban egy vadonatúj 3G mobillal rukkolt elő, név szerint az NEC e808Y-nal.

Az előfizetéstől függően 49 fontos kezdőárú készülék újdonság a korábbi NEC e808-nak kisebb méretű, továbbfejlesztett változata.

A Hutchison legújabb harmadik generációs mobiltelefonja meglehetősen méretes darab, ugyanis a mobil 195 köbcentiméteres térfogattal, valamint 200 grammos tömeggel rendelkezik, ennek megfelelően azonban folyadékkristályos kijelzője is nagyobb az átlagnál, egész pontosan 47×57 milliméteres. Az LCD egyébként 132×162 pixeles felbontással rendelkezik, és több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

Az NEC e808Y maximális készenléti ideje 70 óra, beszélgetési ideje pedig mintegy 200 perc. A készülék 64 MB integrált memóriával, valamint zoom szolgáltatással ellátott integrált digitális fényképezőgéppel rendelkezik, és természetesen kompatibilis a Java platformmal. A nagy méretű QWERTY billentyűzettel felvértezett NEC újdonság segítségével nemcsak képeket, illetve kisebb-nagyobb videoanyagokat lehet küldeni, hanem a 3G technológia nyújtotta sávszélességet maximálisan kihasználva akár videotelefonálni is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom