Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung üzemeiben tiltólistára kerültek a kamerás mobilok

Kütyük

A Samsung üzemeiben tiltólistára kerültek a kamerás mobilok

A Samsung megtiltja, hogy a félvezetők, folyadékkristályos kijelzők, illetve egyéb elektronikai eszközök gyártásával foglalkozó üzemeiben bárki integrált digitális fényképezőgépes mobiltelefont használjon, ugyanis a dél-koreai székhelyű gyártó többek közt ily módon is fel szeretné venni a harcot az ipari kémkedés ellen.

A tiltás július 14-én lép életbe, és mind a Samsung munkatársaira, mind pedig a gyártóüzemekbe érkező esetleges látogatókra érvényes lesz.

Az integrált kamerás mobiltelefonok manapság egyre nagyobb tudással rendelkeznek, és egyre jobb minőségű képek készítésére alkalmasak, vagyis adott esetben tökéletes eszközt jelenthetnek az ipari kémek számára. A Samsung nem titkoltan attól fél, hogy amennyiben üzemeiben nem tiltja be a fényképezőgépes mobilok használatát, az ipari kémek lényegében minden nehézség nélkül dolgozhatnak. Ironikus egyébként, hogy most épp egy olyan technológiai nagyvállalat tiltja be először a kamerás mobilok cégen belüli használatát, mely amúgy ezen eszközök egyik vezető gyártója.

Az integrált kamerás mobiltelefonok tehát a Samsung gyártóüzemeiben július közepén tiltólistára fognak kerülni, leszámítva a vállalat Gumiban található gyárát, ahol is ezen digitális fényképezőgéppel felvértezett mobil eszközök gyártása folyik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés