Connect with us

technokrata

Lóverseny fogadás mobiltelefonok segítségével

Kütyük

Lóverseny fogadás mobiltelefonok segítségével

A különböző mobil szerencsejáték szoftverek fejlesztésével foglalkozó Scaraboo bejelentette legfrissebb újdonságát, az UMTS technológiákon alapuló lóverseny fogadási rendszert, melynek segítségével a mobiltelefon, illetve kéziszámítógép tulajdonosok lényegében bárhol, bármikor élhetnek kedvenc szenvedélyüknek.

A Siemens Mobile Acceleration érdekeltségi körébe tartozó németországi székhelyű cég a Bremer Rennbahn munkatársainak segítségével fejlesztette ki az új platformot.

A Scaraboo-féle új mobil lóverseny fogadási rendszer segítségével immár a harmadik generációs mobiltelefonok révén is részt lehet venni virtuálisan egy-egy lóversenyen, vagyis többek közt fogadásokat lehet tenni, illetve folyamatosan értesülni lehet a legfrissebb eredményekről. A Scaraboo munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az új rendszer várhatóan nem csak a mobiltelefon tulajdonosok érdeklődését kelti majd fel, hanem az új bevételi források után kutató mobil operátor cégekét, illetve a szerencsejáték iparban érdekelt vállalatokét is.

UMTS alapú vadonatúj lóverseny fogadási platformunk igazi technológiai áttörést jelent, melynek köszönhetően várhatóan jelentős mértékben növekszik majd az érdeklődés a lóversenyek iránt – nyilatkozta Jargen Lukas, a Scaraboo elnök-vezérigazgatója, aki elmondta, hogy az idei esztendőben a mobil szerencsejáték piacon mintegy hatmillió eurós forgalmat fognak lebonyolítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák