Connect with us

Érkezik a felfrissített Orange SPV okostelefon, vagyis az SPV E100

Kütyük

Érkezik a felfrissített Orange SPV okostelefon, vagyis az SPV E100

Az Orange bejelentette SPV típusjelzésű okostelefonjának felfrissített verzióját, az Egyesült Királyságban várhatóan még ebben a hónapban megvásárolható SPV E100-at.

Ismeretes, hogy az elsőgenerációs SPV 2002 legvégén jelent meg a kereskedelmi forgalomban, még pedig mint a világ első Microsoft Smartphone 2002 operációs rendszerrel felvértezett okostelefonja.

Az Orange nem késlekedett sokat az utód bejelentésével, ugyanis alig pár hónappal az SPV megjelenését követően már itt is az SPV E100, mely a kisebb-nagyobb designbeli változásokon kívül számos egyéb tekintetben is újat hoz az eredeti SPV-hez képest. Újdonságnak számít többek közt a korábbinál nagyobb méretekkel rendelkező, ezáltal pedig ergonomikusabbá vált billentyűzet, a D-pad helyébe lépett parányi joystick, illetve az új technológiákra épülő folyadékkristályos kijelző. Az SPV, illetve az SPV E100 alap specifikációi egyébként lényegében teljesen megegyeznek, ami azt jelenti, hogy az SPV szoftverei, illetve kiegészítő eszközei az SPV E100 esetében is használhatók.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, GPRS kompatibilis SPV E100 egy 132 MHz-es frekvencián ketyegő OMAP mikroprocesszorra, valamint 16 MB RAM-ra épül. A mérlegen egész pontosan 95 grammot nyomó készülék újdonság LCD-je 176×220 pixeles felbontással rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom