Connect with us

technokrata

Siemens A52: a low-end kategória új versenyzője

Kütyük

Siemens A52: a low-end kategória új versenyzője

A Siemens a korábbi pletykáknak megfelelően Moszkvában bejelentette legújabb mobiltelefonjait, melyek közül az A52 típusjelű modell a low-end kategóriás, legolcsóbb mobil készülékek piacán fog versenyezni.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan idén szeptemberben felbukkanó Siemens A52 kategóriájának megfelelően nem rendelkezik színes kijelzővel, és segítségével sajnos multimédiás üzeneteket sem lehet küldeni, illetve fogadni.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes Siemens A52-t a német gyártó elsősorban azon szűkebb pénztárcájú vásárlóknak szánja, akik számára a mobil beszélgetés, valamint az SMS, illetve EMS küldés a legfontosabb egy mobiltelefon esetében. A várhatóan a fiatalok körében is nagy népszerűségnek örvendő Siemens A52 személyre szabhatóságát nem érheti kritika, ugyanis számos színes előlapot lehet majd vásárolni a készülékhez, ezenkívül pedig egyéni grafikákkal és polifónikus csengőhangokkal is fokozható lesz a készülék egyedisége.

A Siemens legújabb belépőszintű mobiltelefonjában egy 700 mAh-s lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyártó szerint maximálisan 250 órás készenléti időt, illetve mintegy 5 órás beszélgetési időt biztosít. A Siemens A52 kereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle