Connect with us

technokrata

3Com: vezetékmentes Internet-hozzáférés a tenisz szerelmeseinek

Kütyük

3Com: vezetékmentes Internet-hozzáférés a tenisz szerelmeseinek

3Com-hálózat szolgálja ki a tenisz iránt rajongókat Wimbledonban.

A tenisz Wimbledonba látogató szerelmesei idén már az Interneten is követhetik az eseményeket a 3Com vezeték nélküli hálózati elérési pontjaival felszerelt webkioszkokból. A wimbledoni bajnokságnak helyet adó The All England Lawn Tennis and Croquet Club látogatói e-mailben elküldhetik a meccsek állását barátaiknak, megkereshetik a többi pálya legfrissebb eredményeit az Interneten, vagy ha éppen arra van szükség, az üzletemberek felvehetik a kapcsolatot cégükkel is a Központi pálya és az 1. számú pálya mellett található három webkioszkjából.

„Egyre több és több vezeték nélküli kapcsolódási pont üzembeállítását figyelhetjük meg Európában a legkülönfélébb nyilvános helyeken” – mondta Angelo Lamme, a 3Com vezeték nélküli és biztonsági termékek nemzetközi marketingtevékenységéért felelős vezetője. – „A vezeték nélküli hálózat előnyei – a rugalmas, megbízható és biztonságos Internet-kapcsolat – már ismertek egy ideje, de a technológia most válik nagykorúvá. Örömünkre szolgál, hogy az év egyik legrangosabb sporteseményén négy darab 3Com Access Point 8000 szolgálja ki a webkioszkokat.”

A 3Com 11 megabit/másodperces sebességű Wireless LAN Access Point 8000 berendezése vállalati szintű hálózati biztonságot és teljes egészében központosított felügyeletet kínál, valamint számos különféle antenna használható hozzá – hogy a felhasználók jelentősen kibővíthessék a vezeték nélküli lefedettséget. Akár 256 felhasználót is képes egyidejűleg kiszolgálni és olyan iparágvezető biztonsági funkciókat kínál, mint a RADIUS hitelesítés és az IEEE 802.1x szabvány támogatása, a 40 bites WEP és a 128 bites dinamikus kapcsolati kulcs titkosítás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle