Connect with us

Hirdetés

technokrata

3Com: vezetékmentes Internet-hozzáférés a tenisz szerelmeseinek

Kütyük

3Com: vezetékmentes Internet-hozzáférés a tenisz szerelmeseinek

3Com-hálózat szolgálja ki a tenisz iránt rajongókat Wimbledonban.

A tenisz Wimbledonba látogató szerelmesei idén már az Interneten is követhetik az eseményeket a 3Com vezeték nélküli hálózati elérési pontjaival felszerelt webkioszkokból. A wimbledoni bajnokságnak helyet adó The All England Lawn Tennis and Croquet Club látogatói e-mailben elküldhetik a meccsek állását barátaiknak, megkereshetik a többi pálya legfrissebb eredményeit az Interneten, vagy ha éppen arra van szükség, az üzletemberek felvehetik a kapcsolatot cégükkel is a Központi pálya és az 1. számú pálya mellett található három webkioszkjából.

„Egyre több és több vezeték nélküli kapcsolódási pont üzembeállítását figyelhetjük meg Európában a legkülönfélébb nyilvános helyeken” – mondta Angelo Lamme, a 3Com vezeték nélküli és biztonsági termékek nemzetközi marketingtevékenységéért felelős vezetője. – „A vezeték nélküli hálózat előnyei – a rugalmas, megbízható és biztonságos Internet-kapcsolat – már ismertek egy ideje, de a technológia most válik nagykorúvá. Örömünkre szolgál, hogy az év egyik legrangosabb sporteseményén négy darab 3Com Access Point 8000 szolgálja ki a webkioszkokat.”

A 3Com 11 megabit/másodperces sebességű Wireless LAN Access Point 8000 berendezése vállalati szintű hálózati biztonságot és teljes egészében központosított felügyeletet kínál, valamint számos különféle antenna használható hozzá – hogy a felhasználók jelentősen kibővíthessék a vezeték nélküli lefedettséget. Akár 256 felhasználót is képes egyidejűleg kiszolgálni és olyan iparágvezető biztonsági funkciókat kínál, mint a RADIUS hitelesítés és az IEEE 802.1x szabvány támogatása, a 40 bites WEP és a 128 bites dinamikus kapcsolati kulcs titkosítás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés