Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG komoly 3G tervekekkel rendelkezik

Kütyük

Az LG komoly 3G tervekekkel rendelkezik

A dél-koreai székhelyű LG bejelentette, hogy a közeljövőben piaci versenytársaihoz hasonlóan nagy figyelmet kíván szentelni a harmadik generációs mobiltelefonos technológiáknak.

Az LG kutatási és fejlesztési részlegének az egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy a vállalat 2003 végén több harmadik generációs terméket is meg fog jelentetni a kereskedelmi forgalomban. Ezek az újgenerációs mobil eszközök várhatóan elsősorban fejlett videoszolgáltatásaik, illetve teljes körű multimédiás üzenetküldési támogatásuk révén lesznek népszerűek a vásárlók körében, legalábbis az LG vezetői így vélekednek a kérdéskörrel kapcsolatban.

John Koo, az LG egyik vezető munkatársa elmondta, hogy a hazai piacon, tehát Dél-Koreában a világ más régióihoz hasonlóan az MMS szolgáltatások viszik leginkább előre a piacot, és az LG úgy vélekedik, hogy az MMS technológia remek ugródeszkát jelenthet a harmadik generációs mobiltelefonok számára. Előrejelzések szerint a harmadik generációs UMTS szolgáltatások népszerűsége várhatóan a 2004-es esztendő második felében fog megugrani Dél-Koreában, tehát az LG a helyi piacon lényegében még nem késett el a 3G mobilok piaci bevezetésével.

Az LG egyébként jelen pillanatban a világ egyik legdinamikusabban fejlődő mobiltelefon gyártó cége. A vállalat vezetői nem titkoltan azt szeretnék elérni, hogy az LG 2005-ig beverekedje magát a világ három legnagyobb mobiltelefon gyártója közé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés