Connect with us

Hirdetés

technokrata

Interneten is kelendőek a klímaberendezések

Kütyük

Interneten is kelendőek a klímaberendezések

A Fotexnet Áruház vásárlóinak száma jelentős mértékben megnőtt, köszönhetően a júniusi akcióknak.

A szokásos nyári uborkaszezon első hónapja kiemelkedő eredményeket hozott a Fotexnet számára, hiszen először sikerült huzamosabb ideig túllépni a napi 1000 vásárlás számát.

„Az akció indításánál számítottunk rá, hogy több vásárló fogja a Fotexneten keresztül lebonyolítani vásárlásait, hiszen egész évre elmondható, hogy folyamatosan emelkedett a vásárlások száma és áruházunk forgalma. Az év eleje óta hónapról-hónapra legalább 200%-os forgalomnövekedést produkáltunk a 2002-es esztendőhöz képest, ennek ellenére a júniusi vásárlási láz minket is némileg meglepett. Érezhető volt, hogy a vásárlások száma emelkedik, azonban nem mertünk arra gondolni, hogy átléphetjük a napi 1000 vásárlás álomhatárát, ráadásul ezt napokig tartani is tudjuk. Saját fejlesztésű szoftverünknek és a partnereinkkel kialakított, jól szervezett logisztikánknak köszönhetően problémamentesen teljesítettük a rendeléseket, akárcsak a karácsonyi vásárlások során“ – mondta Porkoláb Péter a Fotexnet ügyvezetője.

A júniusi kánikula hatására a hónap slágertermékei elsősorban a klímák és ventilátorok voltak, mellettük továbbra is nagy volt a kereslet egyéb műszaki és számítástechnikai cikkek felé és nem csökkent az érdeklődés az akciós árú kártyafüggelten mobiltelefonok iránt sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés