Connect with us

Az Interdotnet Magyarország az Interware Szerverhotel legújabb lakója

Kütyük

Az Interdotnet Magyarország az Interware Szerverhotel legújabb lakója

Együttműködési megállapodást írt alá az Interware és az Interdotnet Magyarország, melynek értelmében az Inter.net a saját és Ügyfelei gépeit is az Interware Data Centerében helyezi el.

Az Elender Üzleti Kommunikációs és Szolgáltató Kft. és az Externet Informatikai Szolgáltató Kft. után az Interdotnet Magyarország Kft. a harmadik Internet-szolgáltató, aki gépeinek hostolását az Interware-re bízza. Eltérően azonban a többi Internet-szolgáltató Ügyféltől, az Inter.net az Interware infrastruktúráját, hálózatát és BIX kapcsolatát is használni fogja a jövőben.

Székely Herbert, az Inter.net ügyvezető igazgatója elmondta: ”Örömünkre szolgál, hogy Magyarország egyik legjobban felszerelt co-location központjában tudjuk elhelyezni eszközeinket, biztosítva ezáltal ügyfeleink zavartalan és magas szintű kiszolgálását. Az Interware Szerverhotel reményeink szerint minden elvárásnak megfelelő biztonságot nyújt, mely elengedhetetlen feltétel az internetes szolgáltatások terén.”

Pámer Róbert, az Interware vezérigazgatója fontosnak tartotta elmondani: “Megtiszteltetés számunkra, hogy egy nemzetközi-, illetve Magyarország második legnagyobb Internet-szolgáltatóját is ügyfeleink között üdvözölhetjük. Bízunk benne, hogy professzionális szolgáltatásaink nem csak az Interdotnet, hanem minden Ügyfelünk megelégedésére szolgálnak a jövőben. Leendő Ügyfeleink bizalmának megszerzése reményében, várjuk Őket, a már a nyilvánosság számára is látogatható, géptermeinkben.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom