Connect with us

Szórakoztató központ a zsebben

Kütyük

Szórakoztató központ a zsebben

A Pannon GSM előfizetői mostantól mobil játékteremmé vagy hordozható koncertszobává alakíthatják át arra alkalmas telefonjaikat – és ha szerencsések, a nyár derekától akár az Év Kabriójának megválasztott autócsodában ülve élvezhetik készülékük új képességeit!

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a mobiltelefon jóval többre képes, mint amire eredetileg szánták: a fényképezőgépként, mobil internet-böngészőként, nagy sebességű modemként vagy wapozásra is használható készülékekre talán rá sem ismernének a GSM-et megálmodó mérnökök. A modern mobilok igazából hordozható mini-számítógépek, amelyek a megfelelő programok segítségével nem csak a munkára, de a szórakozásra is mind tökéletesebb megoldást kínálnak.

A Pannon GSM július 1-től két előre mutató szolgáltatással segít előfizetőinek kiaknázni készülékeik fejlett képességeit. A többszólamú, élethű hangzást nyújtó csengőhangok révén mindenki zsebre vághatja Beethovent vagy Majka Papát – a több mint kétszáz dallamot tartalmazó kínálatban igazi csemegeként a Viva Chart Show aktuális slágerlistájának dalai is megtalálhatók -, két hívás között pedig ügyességi és logikai letölthető játékok tucatjaival mulathatják az időt.

A két szolgáltatás azonos elven működik: a PannonW@P-on és a Pannon GSM internetes oldalán egyaránt megtalálható listákból csak ki kell választani a nekünk leginkább tetsző dallamot vagy a legizgalmasabbnak tűnő (ugyanitt képekkel is illusztrált) játékot, és annak kódját emelt díjas SMS-ben elküldeni, a csengőhang esetében a 1774-es, a játékok esetében a 1775-ös rövidszámra. Az erre válaszként érkező üzenettel, a böngészőt elindítva, a telefon automatikusan megkeresi és néhány másodperc alatt letölti a WAP-ról a kért csengőhangot vagy játékot. A játék szolgáltatások kezdetben a Java programnyelvet ismerő Nokia mobiltelefonokon érhetők el, ám hamarosan a többi gyártó megfelelő készülékeivel is igénybevehetjük a szolgáltatást. A csengőhangok esetén a Pannon GSM által forgalmazott valamennyi ilyen típusú készülékkel letölthetünk többszólamú csengőhangot.

Természetesen azokra is gondolt a Pannon GSM, akik szerint akkor jó a játék, ha tétje van. A július 20-ig tartó interaktív SMS nyereményjáték keretein belül egy autó alkatrészeit kell összegyűjteniük az előfizetőknek. Az alapdíjas SMS-ekre érkező válaszüzenetekben véletlenszerűen elrejtett motorból, kormányból, kerékből, fékből, sebességváltóból, alvázból, karosszériából, lámpából, kipufogóból, szélvédő ajtókból és kerekekből végül egy Citroën C3 Pluriel áll össze, amelyek kulcsai a hónap végén – immár nem csupán szöveges üzenet formájában – a legszerencsésebb játékoshoz kerülnek. Minél gyakrabban játszik valaki, annál nagyobb az esélye, hogy rákerül a sorsoláson résztvevők listájára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom