Connect with us

technokrata

Megújult az ups.com

Kütyük

Megújult az ups.com

A UPS megújult honlapja megkönnyíti az ügyfelek tájékozódását.

Az új arculat segít a felhasználóknak, hogy gyorsabban eljussanak az általuk leggyakrabban használt szolgáltatásokhoz. Például az árukövetés – melyet naponta 7,9 millióan vesznek igénybe – rögtön a nyitólapról elérhető.

Jelenleg a site három főcsoportba sorolja a UPS.com szolgáltatásait – szállítás (shipping), árukövetés (tracking) és készletek (resources) -, melyek a nyitólapon megtalálhatóak. Az újratervezett honlap egy új szekcióval is bővült (UPS Business Solutions), mely hasznos információkat közöl a UPS üzleti szolgáltatásainak széles skálájáról.

„A UPS.com sok ügyfelünk fontos üzleti eszközévé vált.“ – mondta Paul White, a UPS Europe marketingért felelős elnökhelyettese. „Az új arculat egy soron következő lépés a honlap fejlődésében. Erre a szolgáltatásra megrendelőink évek óta számíthatnak az áruszállítási folyamat fejlődésében.”

A honlap új kivitelezése összekapcsolja a vállalat által kínált szolgáltatásokat a márka új arculatával. Márciusban a UPS megújította arculatát, mely azokat a közelmúltban lezajlott jelentős kapacitásbeli változásokat tükrözi, melyek következtében a társaság globálisan megerősödött, és számos új szolgáltatást vezetett be a logisztikai ellátási-láncok területén.

A UPS.com több mint 100 országban, 22 nyelven érhető el. XML technológiára épül, mely az egyik leghatékonyabb és legátfogóbb Internet programozási nyelv.

UPS a világ vezető csomagkézbesítő vállalata, mely élen jár az ellátási-lánc menedzsmentben, és széles körű e-kereskedelmi és logisztikai szolgáltatásokat nyújt az áruk, információ és tőkemozgások összehangolása érdekében. Az atlantai (USA) székhelyű vállalat a világ több mint 200 országában és térségében nyújt szolgáltatásokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle