Connect with us

technokrata

Az American Airlines légitársaság enyhít mobiltelefonos szabályzatán

Kütyük

Az American Airlines légitársaság enyhít mobiltelefonos szabályzatán

Az American Airlines légitársaság utasainak hamarosan lehetőségük nyílik arra, hogy utazásaik megkezdése előtt tovább, illetve azok végét követően a korábbiaknál hamarabb mobilozhassanak.

Az American Airlines szóvivője elmondta, hogy július 8-tól kezdve a légitársaság utasai a felszállás előtt egészen a repülőgépek ajtajainak becsukásáig használhatják mobiltelefonjaikat, személyhívóikat, illetve egyéb elektronikus eszközeiket, ezzel párhuzamosan pedig a földet érést követően is lényegében azonnal használatba vehetik ezen berendezéseiket.

“Örömmel jelenthetem, hogy a világon először a mi légitársaságunk enyhít korábbi roppant szigorú mobiltelefon használati szabályzatán. Tisztában vagyunk azzal, hogy utasaink számára mennyire fontos, hogy a lehető leghosszabb ideig elérhetőek maradjanak, ezért határoztunk úgy, hogy enyhítünk a szabályzaton” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Dan Garton, az American Airlines marketing részlegének alelnöke.

Garton elmondta, hogy az American Airlines az üggyel kapcsolatban szoros együttműködést folytatott a Szövetségi Légiközlekedési Hivatallal, mely szervezet áldását adta arra, hogy a vállalat utasai a még, illetve már a földön tartózkodó repülőgépeken használhassák különböző vezeték nélküli eszközeiket. Ezen berendezések repülés közbeni használata természetesen továbbra is szigorúan tilos.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle