Connect with us

technokrata

A Samsung színes TV funkcióval rendelkező mobiltelefont jelentet meg

Kütyük

A Samsung színes TV funkcióval rendelkező mobiltelefont jelentet meg

A Samsung Electronics egy TV-telefont (modell: SCH-X820) mutatott be Koreában, mely a VHF/UHF csatornákon érkező TV adások valós idejű elérését teszi lehetővé.

Korábban a mobiltelefonok felhasználóinak külön díjakat kellett fizetni a szolgáltatónak a TV műsorok nézéséért. Az SCH-X820 ezzel szemben saját, beépített TV tunert tartalmaz, mely a TV adók jeleit ingyenesen, közvetlenül fogja.

Lényeges, hogy a TV-telefon nagy teljesítményű antennája, mely a TV és mobiltelefon jelek vételének funkcióját egyaránt ellátja, kiváló minőségű TV képet biztosít. A kényelem érdekében a telefon automatikusan kiválasztja a jó vételi lehetőségeket biztosító csatornákat. A TV képernyő beállítható vízszintes vagy függőleges megtekintéshez is. Emellett fülhallgató csatlakoztatható, hogy mások zavarása nélkül élvezhessük a TV adásokat.

Ezenkívül a felhasználó eltárolhat és letölthet 50 képkockányi anyagot bármely TV adásból (például a kedvenc tájképét vagy a legizgalmasabb sportpillanatokat), és azt a képernyő háttereként használhatja fel. A fő képernyő egy 262.000 szín megjelenítésére képes TFT-LCD, mely kiváló minőségű képet ad. Az SCH-X820 emellett egy 256 színű szerves alapú elektro-lumineszcens külső kijelzőt is tartalmaz.

A Samsung Electronics szóvivője szerint ˝multimédiás telefonkínálatunkban van fényképezőgéppel, videokamerával és TV készülékkel egybeépített telefon, és hamarosan igény szerinti zeneszolgáltatások használatára alkalmas telefonnal jelenünk meg, miközben agresszíven követjük a piac igényeit.˝ Az SCH-X820 Koreában kevesebb mint 587 dollárért kerül a boltokba.

SCH-X820 specifikációk

Méretek:
-91,1 milliméter hosszú, 49,8 milliméter széles, 25,3 milliméter magas (standard modell)
-91,1 milliméter hosszú, 49,8 milliméter széles, 29,4 milliméter magas (nagy kapacitású modell)
Súly:
-121 gramm (standard), 138 gramm (nagy kapacitású)
LCD:
-fő: 262.000 színű TFT-LCD (176 x 200 képpont)
-külső: 256 színű szerves EL LCD (96 x 64 képpont)

Akkumulátor specifikációi:

Standard akkumulátor (780 mA)
Nagy kapacitású akkumulátor (1.560 mA)
Folyamatos használat:
-körülbelül 115 perc
-körülbelül 235 perc
Készenléti idő:
-65-190 óra
-135-385 óraSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom