Connect with us

technokrata

Ősszel érkezik a Panasonic X60

Kütyük

Ősszel érkezik a Panasonic X60

Különböző források jelentése szerint a fogyasztói elektronikus eszközök gyártásával foglalkozó Panasonic mobiltelefonos részlege idén ősszel egy újabb, eddig nem ismert mobil készülékkel fog előrukkolni.

Az X60 típusjelzésű Panasonic újdonság első ránézésre leginkább a vállalat jelenleg forgalomban lévő GD87-es készülékére hasonlít, azonban jelentősen kisebb, illetve könnyebb annál. A Panasonic X60 78 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 28 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 78 grammot nyom.

A Panasonic ezen középkategóriába szánt, széthajtható kialakítással rendelkező új mobiltelefonja 128×128 pixeles felbontású színes STN folyadékkristályos kijelzőt kapott, viszont a GD87-től eltérően külső, kiegészítő kijelző nem képezi részét. A Panasonic X60 4+2 időréses GPRS-t támogat, MMS kompatibilis, és természetesen integrált digitális fényképezőgéppel is fel van vértezve.

Azt egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy a kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes Panasonic X60 pontosan mikor, illetve milyen kiskereskedelmi áron fog megjelenni a forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle