Connect with us

technokrata

Megjelent a Series 60-ra szánt Opera böngésző új verziója

Kütyük

Megjelent a Series 60-ra szánt Opera böngésző új verziója

Az Opera Software kiadta népszerű internet böngésző szoftvere, az Opera Nokia Series 60 platformra szánt változatának legújabb verzióját.

A Nokia 3650, illetve a Nokia 7650 típusjelzésű mobiltelefonnal rendelkezők könnyen és gyorsan frissíthetik az említett okostelefonokra telepített webböngésző alkalmazásokat. A Series 60 platformra szánt legújabb Opera szoftver immár CSS2 támogatással is rendelkezik, valamint elődjéhez képest számos kisebb-nagyobb hibajavításon is átesett. Ismeretes, hogy a szoftver első verziója idén április végén látott napvilágot.

“Örömmel tölt el, hogy bejelenthetem a Nokia-féle Series 60 platformra szánt Opera internet böngésző legújabb verzióját. Új szoftverünk révén a Nokia gyártmányú okostelefon tulajdonosok a legfrissebb és egyben legfejlettebb böngésző technológiákhoz juthatnak hozzá” – nyilatkozta Jon S. von Tetzchner, az Opera Software elnök-vezérigazgatója.

Az SSR (Small-Screen Rendering) technológia tavalyi évben történt bejelentése óta az Opera szoftver úgynevezett Smartphone Edition változata igen nagy népszerűségre tett szert, melyet jól szemléltet, hogy többek közt a Sony Ericsson és a Kyocera is felvette a kapcsolatot a fejlesztőcéggel. Ismeretes, hogy az SSR technológia felelős azért, hogy a hagyományos internetes oldalak a lehető legjobb formában jelenjenek meg az okostelefonok relatíve kis méretű kijelzőjén.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle