Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bíróság elé áll a kamerás mobiljával női WC-ben fotózó férfi

Kütyük

Bíróság elé áll a kamerás mobiljával női WC-ben fotózó férfi

Szingapúrban vádat emeltek egy újságkihordó ellen, mondván, hogy Nokia 3650 típusú mobiltelefonjával titokban fényképeket készített egy nyilvános mellékhelyiségben.

A The Straits Times című helyi napilap beszámolója szerint hasonló ügyben eddig még nem indítottak bírósági pert az országban.

A negyvennyolc esztendős Teng Poh Kuant a bíróság konkrétan azzal vádolja, hogy illetéktelen helyre hatolt be, és ott törvénybe ütköző módon titokban fényképeket készített, ezzel pedig megsértette néhány hölgy jogait. A vád szerint emberünk délelőtt tizenegy órakor betörte a nyilvános toilet egyik ablakát, ezt követően pedig a betört ablakon keresztül bemászott a WC női részlegébe. Teng nem sokat tétovázott, előkapta Nokia 3650-es okostelefonját, majd annak integrált digitális fényképezőgépe segítségével a plafon felől fotókat készített a mellékhelyiségben tartózkodó hölgyekről.

Jogi szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy korábban is több olyan eset fordult elő, amikor egyes személyek WC-kben titokban fényképeket készítettek, azonban eddig mindezt hagyományos, vagy digitális fényképezőgéppel tették, és nem kamerás mobilok segítségével. Amennyiben a bíróság a vádlottat bűnösnek találja, Teng akár három hónapi börtönbüntetést, valamint pénzbírságot is kaphat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés