Connect with us

technokrata

Kamerás mobillal fényképeztek le egy nemi erőszakot

Kütyük

Kamerás mobillal fényképeztek le egy nemi erőszakot

Az Egyesült Királyság rendőrsége körözést adott ki két férfi ellen, akik megerőszakoltak egy nőt, valamint egy harmadik férfi ellen, aki integrált digitális fényképezőgéppel rendelkező mobiltelefonja segítségével állítólagosan fényképeket készített a történtekről.

A nyomozóhatóság szóvivője elmondta, hogy a két gyanúsított a huszonhét esztendős áldozatot Brightonban, egy Picture House nevezetű kocsma mellékhelyiségében kényszerítette nemi aktusra.

A kocsma munkatársai nem sokkal az erőszakos cselekedet után érkeztek meg a mellékhelyiséghez, ahol a félig eszméletlen, félig levetkőztetett áldozat az őt ért sokkhatás következtében összefüggéstelenül beszélt. A kocsma biztonsági szolgálata ezt követően azonnal értesítette a rendőrséget.

A forró nyomon elinduló nyomozóknak rövid időn belül sikerült megállapítaniuk, hogy a nemi erőszakot egy harmadik személy végignézte, integrált kamerás mobiltelefonja révén pedig digitális fényképeket is készített róla. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a mobiljával fotókat készítő harmadik személy az erőszakos cselekményt végrehajtó két másik személy társa volt-e. A rendőrség egyébként végignézte a kocsma biztonsági kamerái által készített felvételeket, valamint eddig tizennégy férfit, illetve egy nőt kérdezett ki az üggyel kapcsolatban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle