Connect with us

technokrata

A harmadik negyedévben érkezik az első kamerás Inventec mobil

Kütyük

A harmadik negyedévben érkezik az első kamerás Inventec mobil

Az elsősorban hordozható számítógépek gyártásával foglalkozó Inventec egyik részlege, az Inventec Appliances az idei év harmadik negyedévében kívánja piacra dobni első integrált digitális fényképezőgéppel felvértezett mobiltelefonját.

Különböző források tudni vélik, hogy ez a vadonatúj mobil készülék egy 110 ezer pixeles felbontású CMOS képérzékelőre épülő digitális fényképezőgépet tudhat majd magáénak, maga a telefon pedig várhatóan leginkább a 18-35 éves korosztály képviselőinek körében lesz népszerű.

Az Inventec Appliances-ről röviden annyit érdemes tudni, hogy a legfrissebb adatok szerint a hazai, vagyis tajvani mobiltelefon piac harmadik legnagyobb szereplője. A tíz százalékos piaci részesedéssel rendelkező vállalatot Tajvanon csak a globális piacvezető Nokia, illetve a Motorola képes megelőzni. Az Inventec Appliances egyrészt OKWAP, illetve SED márkajelzésű mobiltelefonokat fejleszt, illetve gyárt, másrészt pedig kéziszámítógépek gyártásával is foglalkozik.

A vállalat jelenleg két OKWAP mobiltelefon modellt, az OKWAP 166-ot, illetve az OKWAP 163-at forgalmazza, melyek nagy tudású, de integrált fényképezőgéppel nem rendelkező készülékek. Daniel Lee, az Inventec Appliances elnöke elmondta, hogy a cég első integrált kamerás mobiltelefonja várhatóan nagy sikereket fog elérni, valamint utalt arra, hogy cége az idei évben legalább egymillió darab mobilt szeretne eladni, elsősorban Tajvanon és Kínában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle