Connect with us

technokrata

A férfiak többet mobiloznak, a nők inkább a vezetékest favorizálják

Kütyük

A férfiak többet mobiloznak, a nők inkább a vezetékest favorizálják

A férfiak átlagosan 14 százalékkal több mobiltelefonos beszélgetést folytatnak, mint a nők – derül ki egy a Cingular Wireless által az Egyesült Államokban készített friss felmérésből.

Ez az információ egyébként sokakat már meg sem lep, ugyanis a jelenlegi immár egymás után a harmadik olyan esztendő, melyben a felmérések szerint a férfiak érzékelhetően többet fecsegnek mobil készülékeik segítségével, mint a hölgyek.

A Cingular Wireless tanulmánya szerint az Egyesült Államokban a férfiak havonta átlagosan 438 percnyi beszélgetést bonyolítanak le mobiltelefonjaik révén, miközben a nők egy-egy hónapban “csak” 377 percet beszélgetnek mobil készülékeik segítségével. Ezek alapján elmondható, hogy az amerikaiak havonta átlagosan 406 percet fordítanak mobiltelefonálásra.

A tanulmány készítői felhívják a figyelmet arra, hogy míg a nők kevesebbet mobiloznak, mint a férfiak, jelentősen többet beszélnek vezetékes telefonok segítségével. Összehasonlításképp, az idei esztendőben egy amerikai férfi átlagosan 314 percet, egy amerikai nő viszont nem kevesebb mint 551 percet beszél vezetékes vonalon keresztül, vagyis a különbség több mint 43 százalék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle