Connect with us

technokrata

Újabb 1 megapixeles kamerás mobil az NTT DoCoMotól

Kütyük

Újabb 1 megapixeles kamerás mobil az NTT DoCoMotól

Az NTT DoCoMo holnap kezdi meg legújabb, 1 megapixeles felbontású integrált kamerás mobiltelefonjának, az SH505i-nek a forgalmazását.

Ez a Sharp gyártósorain készülő nagy tudású készülék rövid időn belül immár a harmadik olyan telefon, mely az 505i sorozatú továbbfejlesztett 2G mobilok termékcsaládjába tartozik. Ismeretes, hogy az első ilyen készüléket, a D505i-t a Mitsubishi Electric, a második, SO505i típusjelű modellt pedig a Sony Ericsson szállítja az NTT DoCoMo számára, mely szolgáltató kínálatában hamarosan három újabb modell fog megjelenni. Ezen újdonságok közé tartozik a Panasonic Mobile Communications-féle P505i, a Fujitsu által gyártott F505i, illetve az NEC-féle N505i.

A most bemutatott, 102 milliméter hosszú, 50 milliméter magas, 24 milliméter széles, 125 gramm tömegű SH505i 300 órás készenléti, valamint 130 perces beszélgetési idővel rendelkezik. A kék, ezüst és fekete színekben kapható, szétnyitható kialakítású újdonság maximálisan 28,8 Kb/s-os letöltési, illetve 9,6 Kb/s-os feltöltési sebességre képes, ami manapság már alaposan túlhaladottnak nevezhető, nem úgy a készülék integrált digitális fényképezőgépe, melynek segítségével akár 1 megapixeles felbontású, fotónyomtatásra is alkalmas fényképeket lehet készíteni.

A letölthető alkalmazásokkal bővíthető SH505i a digitális fényképeket egyrészt saját integrált memóriájában, másrészt pedig a bővítőhelyébe helyezett memóriakártyákon képes eltárolni. Az NTT DoCoMo a készülékhez egy 16 MB kapacitású miniSD memóriakártyát csomagol, melyre akár 800 fényképet, vagy 30 percnyi videofelvételt is rögzíteni lehet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle