Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb 1 megapixeles kamerás mobil az NTT DoCoMotól

Kütyük

Újabb 1 megapixeles kamerás mobil az NTT DoCoMotól

Az NTT DoCoMo holnap kezdi meg legújabb, 1 megapixeles felbontású integrált kamerás mobiltelefonjának, az SH505i-nek a forgalmazását.

Ez a Sharp gyártósorain készülő nagy tudású készülék rövid időn belül immár a harmadik olyan telefon, mely az 505i sorozatú továbbfejlesztett 2G mobilok termékcsaládjába tartozik. Ismeretes, hogy az első ilyen készüléket, a D505i-t a Mitsubishi Electric, a második, SO505i típusjelű modellt pedig a Sony Ericsson szállítja az NTT DoCoMo számára, mely szolgáltató kínálatában hamarosan három újabb modell fog megjelenni. Ezen újdonságok közé tartozik a Panasonic Mobile Communications-féle P505i, a Fujitsu által gyártott F505i, illetve az NEC-féle N505i.

A most bemutatott, 102 milliméter hosszú, 50 milliméter magas, 24 milliméter széles, 125 gramm tömegű SH505i 300 órás készenléti, valamint 130 perces beszélgetési idővel rendelkezik. A kék, ezüst és fekete színekben kapható, szétnyitható kialakítású újdonság maximálisan 28,8 Kb/s-os letöltési, illetve 9,6 Kb/s-os feltöltési sebességre képes, ami manapság már alaposan túlhaladottnak nevezhető, nem úgy a készülék integrált digitális fényképezőgépe, melynek segítségével akár 1 megapixeles felbontású, fotónyomtatásra is alkalmas fényképeket lehet készíteni.

A letölthető alkalmazásokkal bővíthető SH505i a digitális fényképeket egyrészt saját integrált memóriájában, másrészt pedig a bővítőhelyébe helyezett memóriakártyákon képes eltárolni. Az NTT DoCoMo a készülékhez egy 16 MB kapacitású miniSD memóriakártyát csomagol, melyre akár 800 fényképet, vagy 30 percnyi videofelvételt is rögzíteni lehet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés