Connect with us

technokrata

Bejelentették a Handspring Treo 600-at

Kütyük

Bejelentették a Handspring Treo 600-at

A Handspring képviselői bejelentették a cég legújabb termékét, a Treo 600-at, mely nem más, mint egy a GSM (Global System for Mobile Communications) és CDMA (Code Division Multiple Access) hálózatokban egyaránt használható mobiltelefon-kéziszámítógép öszvér.

A Handspring Treo 600 várhatóan idén ősszel jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, és tudni lehet, hogy az Egyesült Államok nagyobb mobiltelefonos szolgáltatóinál várhatóan 400-500 dollárt, vagyis mintegy 90-110 ezer forintnak megfelelő összeget kell majd fizetni érte.

A Treo 600 méreteit tekintve kisebb, mint a Handspring közelmúltban megjelent Treo eszközei, és elsősorban arról ismerszik meg, hogy 160×160 pixeles felbontású színes kijelzővel, valamint egy VGA felbontású fényképek készítésére alkalmas integrált digitális fényképezőgéppel van felvértezve. A cég mérnökei külön hangsúlyt fektettek a minden korábbinál könnyebben használható billentyűzet kifejlesztésére, melynek gombjai relatíve nagyok, viszont ennek következtében meglehetősen közel kerültek egymáshoz.

Míg a korábbi Treo termékek maximális beszélgetési ideje 4,5 óra volt, addig a most debütált Handspring Treo 600-zal optimális esetben akár hat órán keresztül is lehet beszélni. A Handspring újdonsága a Palm operációs rendszer 5.2-es verziószámot viselő változatára épül, és említésre méltó, hogy többek közt SD (Secure Digital) memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőhellyel is rendelkezik. Mint ismeretes, június elején a Palm felvásárolta a Handspringet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák