Connect with us

technokrata

Új Siemens mobiltelefonok: C60, MC60, S55i

Kütyük

Új Siemens mobiltelefonok: C60, MC60, S55i

Különböző források tudni vélik, hogy Németország vezető mobiltelefon gyártó cége, a Siemens Mobile néhány héten belül több új mobil készülékkel fog előrukkolni.

Ezen források jelentése szerint a legújabb Siemens mobiltelefonok bemutatására egész pontosan július 3-án fog sor kerülni, még pedig az orosz fővárosban, Moszkvában.

A Siemens Mobile ekkor várakozások szerint többek közt a C60 típusjelzésű mobiltelefon újdonságáról rántja majd le a leplet, mely értelemszerűen az alsó-középkategóriában manapság oly népszerű C55-ös modell leváltására lesz hivatott. Noha a C60-ról egyelőre vajmi keveset lehet tudni, valószínűsíthető, hogy elődjénél nagyobb, és immár talán színes kijelzőt fog kapni.

Ugyancsak július elején esedékes a jelenleg Maguro fejlesztési kódnevet viselő Siemens mobiltelefon bemutatkozása. A kereskedelmi forgalomban MC60 típusjelzéssel megjelenő új készülék tulajdonképpen a nemrégiben debütált M55 utódjának tekinthető, mely elődmodellnél elsősorban az integrált fényképezőgépével tud többet.

A C60 és az MC60 mellett várhatóan egy harmadik új mobiltelefont is be fognak jelenteni a Siemens Mobile munkatársai. Ez a harmadik készülék lehet akár egy színes kijelzővel ellátott CL50-es modell, vagy pedig egy jobb minőségű kijelzővel, valamint nagyobb memóriával szerelt S55i típusjelű mobiltelefon. Egyelőre tehát még elég sok a találgatás, azonban rövid időn belül várhatóan minden titokra fény fog derülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom