Connect with us

technokrata

Második generációs WAP a Westelnél

Kütyük

Második generációs WAP a Westelnél

A Westel a hazai mobilpiacon egyedülálló tartalmat kínáló 777mobil februári bevezetését követően a magyarországi mobilszolgáltatók között elsőként elindította újgenerációs WAP szolgáltatását.

A megújuló portál különleges szolgáltatása a Nokia 3650-es készülékkel érhető el és éppolyan magától értetődően és kényelmesen használható, mint maga a színes kijelzős kamerás telefon.

A Westel 777mobil portáljának második generációs WAP szolgáltatása multimédiás napilapra hasonlít, ahol a címoldalt az óránként változó vezércikk és annak színes illusztrációja határozza meg, valamint a napszakhoz vagy más aktualitáshoz illeszkedő hasznos információ linkje érhető el. A második generációs WAP portál az első ilyen szolgáltatás Magyarországon és a kezdeményezés nemzetközi viszonylatban is úttörőnek számít. A technikai megvalósítás alapja a WAP szabványt megújító xHTML technológia, valamint a nagyméretű, videolejátszásra is alkalmas színes kijelző.

A Nokia 3650-es készülékekkel elérhető legújabb multimédiás portál nyitó oldalának tartalomjegyzékéből érhetők el a Magyarországon egyedülállóan sokoldalú szolgáltatások: a hat nagyobb tematikus oldalról összesen több mint félszáz szórakoztató és hasznos alkalmazás található a közéleti hírektől a horoszkópon át a benzinkútkeresőig. A nyitó oldalról szintén közvetlenül elérhető Extra menüpont alatt több érdekes és népszerű szolgáltatás közül válogathatnak a portál látogatói.

A legújabb generációs WAP szolgáltatás bevezetésével azonos időben a Westel ügyfelei a multimédiás-mozgóképes tartalomból szabadon válogatva a mobil mozgókép világába az eddigieknél is nagyobb betekintést nyerhetnek. A 777mobil videó rovatának kínálatában a televíziók és rádiók élő műsorának elérhetősége mellett rövid tudósítások, mozielőzetesek, mese, westeles reklámfilmek egyaránt megtalálhatók.

A multimédiás napilap és a videoszolgáltatások elérésére alkalmas Nokia 3650-es a Westel Aranykártyás ügyfelei számára rendkívül kedvező feltételekkel, 29.900 forint kezdőrészlet befizetésével, 12 havi kamatmentes részletfizetés mellett vásárolható meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle