Connect with us

technokrata

Kérdezd a rendőrséget!

Kütyük

Kérdezd a rendőrséget!

Az ORFK Internet Csoportja 2003. június 16-tól 22-ig egy héten keresztül, napi 18 órában állja a kérdések rohamát, a Netrendőrség válaszol az feltett kérdésekre.

Az Országos Rendőr Főkapitányság Internet Csoportja a Gyalogló Chaten a ˝Netrendörség˝ szobában bemutatkozik. A munkatársak és vendégek válaszolnak a kérdésekre, közösen gondolkodnak az Internet jogi, rendőri és etikai problémáiról. A meghívott vendégek baleset- és bűnmegelőzési témákban adnak tanácsokat.

Hétfőn délután dr. Garamvölgyi László kommunikációs igazgató nyitotta a vendégek sorát. Több mint kétezer érdeklődő követte az eseményeket, több mint 20 ezer begépelt sort olvashattak el az internetezők. Az egyébként webkamerán is figyelemmel követhető rendőrök felváltva válaszoltak a megnyitót követő kérdés-özönre. Szerdán az Év Budapesti Rendőre, dr. Németh Péter rendrőr alezredes chatel. Csütörtökön dr. Salgó László rendőr vezérőrnagy, országos főkapitány ül a monitor előtt. Az érdekesebb beszélgetésekről összefoglaló készül.

Esténként különleges rendőri témákkal várja a csapat a chatelőket. Hétfőn este bemutatkozott az Internet Csoport, kedden az Interneten vagy annak felhasználásával elkövethető bűncselekményekről beszélgethetünk. Csütörtök este egy gyilkossági nyomozó beszél munkájáról és a folyamatban lévő ügyekről, míg pénteken este a pedofilia a téma.

Az Interneten megtalálható a program részletes beosztása is, a közreműködő szakértők felsorolásával. A szervezők bíznak benne, hogy e kommunikációs csatorna előnyeit kihasználva többezer chatelőt rengeteg hasznos információval látnak el e kiemelten fontos témákkal kapcsolatban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök